200 minút, 200 SMS správ a 200 MB bezplatne.

FreedomPop pred niekoľkými rokmi vstúpil na americký trh a zaujal ponukou. Mobilné služby totiž ponúkol v základnej forme bezplatne a ak mal používateľ väčšie nároky, mohol si za atraktívnu cenu dokúpiť ďalšie minúty na telefonovanie alebo mobilné dáta.

Spoločnosť teraz ohlásila expanziu do Veľkej Británie. Tam bude ponúkať služby od leta tohto roka. Dostupné informácie sú pomerne chudobné, takže vieme iba to, že používatelia budú môcť bezplatne využívať 200 minút, 200 SMS správ a 200 MB dátový balík každý mesiac. Súčasťou služby budú aj bezplatné medzinárodné volania do viac ako 60 krajín.

Operátor neinformuje o ďalších balíkoch, ktoré budú spoplatnené. Takisto (zatiaľ) neukázal podrobnú mapu pokrytia. Služba je však svojou ponukou atraktívna.

FreedomPop taktiež predstavil službu Jetsetter. Ide o medzinárodnú SIM kartu, ktorá obsahuje 100 MB dátový balík. Ten sa obnovuje každý mesiac a SIM kartu je možné momentálne využívať v UK, Španielsku a Francúzsku. Operátor chce do roka expandovať do ďalších 15 krajín v rámci Európy. K dispozícii budú aj platené balíky od 10 EUR vyššie. Ďalšie detaily nie sú dostupné.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit