Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už od tejto stredy do piatka sa každý, kto bude mať záujem, bude môcť v Bratislave s Uberom odviezť zadarmo a zároveň si po jazde vyskúšať úplne novú KIA NIRO. Každý si totiž bude môcť objednať tento nový hybridný crossover. Automobilových nadšencov určite poteší aj možnosť zašoférovať si a vyskúšať novinku, ktorú spoločnosť KIA len nedávno predstavila na Slovensku.

matej_toth_uber_2016_10_nowat

Všetci používatelia aplikácie Uber v Bratislave budú môcť dať už od tejto stredy na radu zlatého Mateja Tótha a absolvovať až dve 15-minútové jazdy za deň na novej KIA NIRO zadarmo. Všetky vozidlá budú šoférovať len tí najlepší partnerskí vodiči Uber. Práve oni sa od stredy do piatku budú starať o pohodlnú a bezpečnú jazdu. Ak si niekto bude chcieť vozidlo vyskúšať aj šoférovať, stačí mu len platný vodičských preukaz.

„Sme radi, že na základe partnerstva s Uberom predstavíme verejnosti moderným a trendy spôsobom náš najnovší model, hybridný crossover Kia Niro. Za veľkú výhodu pokladáme, že zákazníci budú mať možnosť priamo otestovať model a presvedčia sa na vlastnej koži ako sa v tomto modeli skĺbili praktické vlastnosti crossovera so štýlovým dizajnom, pokrokovými technológiami a nízkymi prevádzkovými nákladmi vďaka hybridnému pohonu,“ uviedol marketingový riaditeľ Kia Motors Sales Slovensko Juraj Mičko.

Používateľov Uber teda čakajú tri dni, kedy budú môcť využiť vždy dve jazdy Uberom za deň do 15 minút zadarmo, ale aj vyskúšať novú KIU NIRO. Ak splnia všetky podmienky, môžu nakoniec vyhrať večeru s olympijským víťazom Matejom Tóthom a možnosť používať nové NIRO počas celého týždňa.

Ako to bude fungovať? Kedykoľvek od stredy 19. 10. 2016 do piatka 21. 10. 2016 medzi 8:00 a 18:00 hod. si stačí otvoriť aplikáciu Uber, kliknúť na NIROUBER a zadať miesto vyzdvihnutia. Najbližší partnerský vodič Uber o pár minút dovezie novú KIA NIRO. Vďaka tejto spolupráci Uber a KIA sa budete môcť odviezť hocikam v rámci dvoch 15-minútových jázd denne, a to úplne zadarmo. Bonusom bude možnosť vymeniť si následne miesto s partnerským vodičom a vyskúšať si šoférovať novinku od spoločnosti KIA na vlastnej koži.

„Očakávame veľký záujem, preto bude môcť každý záujemca uskutočniť až dve 15-minútové jazdy denne. Partnerský vodič dorazí s úplne novým vozidlom všade v rámci Bratislavy, kde ho budete akurát potrebovať. Táto spolupráca určite zaujme každého fanúšika nových automobilových vychytávok,” doplnila marketingová manažérka Uber Barbora Polachová.

Tvárou tohoto projektu je náš zlatý olympionik Matej Tóth, ktorý je taktiež veľkým fanúšikom značky KIA a aplikácie UBER. Stačí, ak odfotíte alebo nakrútite svoj zážitok z jazdy, zverejníte ho na Instagrame s hastagom #NiroUber, alebo pridáte na Facebook Uber a automaticky sa tak zapojíte do súťaže o večeru s Matejom Tóthom a o novú KIA NIRO na celý týždeň.

Všetky doplňujúce a potrebné informácie, ako aj videopozvánku od Mateja Tótha nájdete na www.nirouber.sk

Značky: