Domáce kino v JBL BAR 5.1

Poriadne audio je, raz darmo, poriadne audio. Keď chcete silné ozvučenie do obývačky, potrebujete soundbar, ale aj s bezdrôtovým subwooferom. JBL BAR 5.1 je presne takýto model, ktorý nie je limitovaný len na doplnok k TV a na sledovanie filmov. S takouto zostavou ozvučíte svoju hernú konzolu, ale aj hudobné koncerty u vás doma. Výkon zostavy je až 510 W.

Špecialitou sú dva satelity, ktoré sa dajú od hlavného soundbaru odpojiť a fungujú bezdrôtovo na vlastnú batériu a tým vytvoríte skutočné domáce kino. Vy si určíte, akú formu bude mať váš priestorový zážitok. Koncept, ktorý šetrí miesto a dáva voľnosť v tom, ako chcete smerovať svoj zvuk. Nechýba podpora technológií Dolby Digital, Dolby Pro Logic II a DTS. Funkcia JBL SoundShift umožní okamžité prepínanie medzi zvukom z TV a zvukom z mobilu alebo tabletu. Výborná vec na streamovanie hudby z vašich domácich zariadení.

Cena: 749 €; počas Black Friday za 539 €

Šikovná a prenosná fototlačiareň Canon SELPHY

Fototlačiareň Canon SELPHY CP1300 umožňuje vytlačiť fotky a spomienky z Vianoc priamo pri vianočnom stromčeku. Nemusíte chodiť do fotolabu, ale všetko si urobíte sami doma podľa vašich predstáv a okamžite. Canon SELPHY CP1300 umožňuje tlačiť bezdrôtovo alebo pri prepojení káblom. Bezdrôtovo sa dá tlačiť s využitím Wi-Fi alebo Apple AirPrint. Tlačiť môžete priamo zo smartfónu, cez mobilnú aplikáciu Canon PRINT. Tlačiť sa dá aj z SD karty alebo USB kľúča.

Fotky sa tlačia termosublimačnou technológiou po jednotlivých farebných vrstvách. Najprv je to žltá vrstva, potom fialová (magenta) a následne azúrová (cyan). Z každej farby sa dá vytlačiť až 256 odtieňov. Na záver sa ešte vytlačí vrstva ochranného laku a fotka tak ihneď po ukončení tlače odoláva vlhkým prstom alebo aj kvapkám vody.

Navyše teraz môžete využiť špeciálnu vianočnú akciu. Pri kúpe tlačiarne Canon SELPHY CP1300 získate zadarmo celý kit – fotopapier spolu náplňami alebo pri kúpe fotoaparátu Canon EOS RP získate zadarmo celú tlačiareň Canon SELPHY CP1300. Akcia platí pri nákupe cez www.faxcopypro.sk, pričom stačí do políčka špeciálny kód uviesť: TOUCHIT.

Dáta pod kontrolou

Synology DiskStation DS120j predstavuje riešenie centralizovaného úložiska, ktoré umožňuje zdieľať rodinné fotografie a videá do všetkých zariadení v domácnosti, a to vrátane počítačov a mobilných telefónov. Dosahuje rýchlosť sekvenčného čítania 112 MB/s, pri plnej prevádzke spotrebuje len 9,81 W elektrickej energie. Mobilné aplikácie Synology (DS Audio, DS Photo, DS Video) sú navrhnuté tak, aby zaisťovali rýchly a bezpečný prístup k dátam bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate.

Využiť môžete aj komplexné riešenie zálohovania viacerých verzií dokumentov, a to je výhoda napr. pri škodlivých útokoch na báze ransomware. Softvérová výbava Synology vám sprostredkuje ľahký prístup k multimediálnym či pracovným súborom na NAS serveri na diaľku cez internet a z ľubovoľného zariadenia. Spolupracuje aj s Mac počítačmi a podporuje funkciu TimeMachine. Kapacitu disku v tomto serveri si volíte pri jeho nákupe.

Cena: 86 €

iRobot Roomba s9+ a Braava jet m6

Akých inteligentných pomocníkov si dopriať do domácnosti? Výbornou voľbou sú robotický vysávač Roomba s9+ a robotický mop Braava jet m6. Prvý menovaný využíva nový dizajn v tvare písmena D, vďaka ktorému lepšie vyčistí všetky kúty. Výrobca tiež zdokonalil proces vysávania, takže Roomba s9+ vyčistí vašu domácnosť ešte dôkladnejšie. A po skončení upratovania sa sama vyprázdni do odpadového koša, ktorý je zabudovaný do nabíjacej stanice. My sme tento kôš nemuseli vymeniť ani po 1,5 mesiaci pravidelného vysávania.

Vhodným doplnkom k vysávaču je robotický mop Braava jet m6. Ten využíva technológiu inteligentného mapovania domácnosti a rovnako ako Roomba s9+ sa naučí vašu domácnosť naspamäť – následne ju bude vedieť rozdeliť do jednotlivých miestností a zefektívni proces mopovania. Funguje to skvelo, čo potvrdilo aj naše testovanie. A oba pomocníci dokážu navzájom spolupracovať, takže mop začne čistiť hneď po tom, ako vysávač dokončí svoju šichtu.

Cena: 1499 € Roomba s9+, 599 € Braava jet m6

Značky: