Lego Mindstorms EV3

Stavebnica Mindstorms EV3 umožňuje postaviť fungujúceho robota. Je k tomu aj aplikácia založená na ikonách, ktorá dokáže robotovi vdýchnuť dušu. Deti tak môžu vytvárať vlastného robota alebo využiť vopred pripravené možnosti. Na okamžité riešenie sa dá využiť aplikácia Robot Commander pre inteligentné zariadenia, alebo sa dá využiť infračervené diaľkové ovládanie v dodávke. Navyše, deti sa môžu cez internet prihlásiť do skupiny a dostať sa do kontaktu s komunitou fanúšikov Mindstorms.

Základom robota je inteligentná kocka EV3 s procesorom ARM9, USB portom, Wi-Fi pripojením, čítačka Micro SD a 4 motorové porty. Súčasťou dodávky sú 3 servomotory, snímač farieb, infračervený a dotykový snímač a viac ako 550 Lego Technic prvkov.

Cena: 399,99 €

Odolný reproduktor JBL JR POP

Poznáte deti, potrebujú zábavný, ale najmä odolný produkt. Výrobca tohto reproduktora nielenže na deti myslel, ale vytvoril pre ne špecializovaný reproduktor. A ako inak, každý z nich môže byť nakoniec trochu iný. Do balenia pridal súpravu nálepiek s peknými Emoji obrázkami a písmenkami abecedy.

Reproduktor prežije pád do vody vďaka certifikácii IPX7 a pogumované telo z neho robí vhodného kandidáta na odolnosť pri páde na zem. Kruhové telo má LED diódy, ktoré svietia rôznymi farebnými efektami. Prostredníctvom nich je vidieť nielen hlasitosť, ale aj pripojenie cez Bluetooth. V každom prípade, s týmto reproduktorom máte istotu, že bude o zábavu postarané.

Cena: 34,99 €

Nintendo Switch Lite

Switch Lite je nová verzia obľúbenej konzoly Nintendo Switch. V porovnaní s pôvodnou verziou je určená iba na mobilné hranie, takže si ju môžete so sebou zobrať do autobusu, vlaku alebo sa hrať doma na gauči, keď je obsadený televízor.

Nintendo Switch Lite ponúka 5,5-palcový LCD displej s rozlíšením 1280 × 720 pixelov. Konzola je o niečo menšia a lepšie prenosná v porovnaní s pôvodným modelom a na jedno nabitie umožňuje 3 až 7 hodín hrania. Na konzole Switch Lite si nezahráte všetky hry, ktoré sú dostupné pre štandardný Switch, resp. si ich zahráte iba v prípade, že si dokúpite samostatný ovládač Joy-Con. V prípade modelu Switch Lite sú herné ovládače pevnou súčasťou konštrukcie.

Hlavným lákadlom konzoly je bohatá knižnica hier. Pokiaľ si chcete zahrať špičkové AAA tituly na cestách, Nintento Switch Lite je aktuálne vaša najlepšia a prakticky aj jediná voľba.

Cena: 199 €

Honor Band 5

Honor Band 5 je fitness náramok s atraktívnym pomerom cena/výkon. Ponúka neustále monitorovanie tepu a kvality spánku a takisto dokáže sledovať vašu aktivitu, cvičenie a zistiť okysličenie krvi. Zároveň umožňuje ovládať hudbu v pripojenom telefóne a funguje aj ako diaľková spúšť fotoaparátu v prípade smartfónov Huawei či Honor.

Honor Band 5 je ideálnym doplnkom k smartfónom značky Huawei a Honor, používať ho môžete aj s iným Android telefónom či iPhonom. Budete si musieť stiahnuť aplikáciu Huawei Zdravie. Náramok má pekný dotykový AMOLED displej a výdrž na úrovni až dvoch týždňov. V reálnych podmienkach a s aktívnym sledovaním aktivity a tepu však počítajte s týždňovou výdržou.

Honor Band 5 zobrazuje okrem údajov o aktivite aj aktuálny čas, takže môžete toto zariadenie využívať aj ako náhradu za hodinky.

Cena: 39 €

Značky: