Beats Solo3 Rose Gold – Štýlové bezdrôtové slúchadlá pre ženy

So slúchadlami Beats Solo3 Wireless môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu ešte dlhšie ako doteraz. Až 40-hodinová výdrž batérie je priam ideálna na každodenné používanie, pričom sa nemusíte báť, že sa vám tieto slúchadlá ľahko vybijú. Vďaka funkcii rýchleho nabíjania Fast Fuel už po piatich minútach získate ďalšie tri hodiny počúvania.

Polstrované náušníky sú nastaviteľné. Ponúkajú vysoký komfort, ktorý oceníte hlavne pri dlhodobom nosení. Ak vás doteraz pri cestovaní alebo oddychu rušili zvuky okolia, tak so slúchadlami Beats je tomu koniec. Spoľahlivo tlmia všetok neželaný ruch, aby ste si mohli vychutnať každý detail všetkých obľúbených skladieb.

Slúchadlá Solo3 Wireless jednoducho prepojíte so svojím smartfónom, takže je ich možné okamžite a jednoducho používať a užívať si tak kvalitný a vyvážený zvuk Beats slúchadiel, nech sa vyberiete kamkoľvek.

Cena: 219 €

JBL Pulse 4 rozžiari párty

Toto je reproduktor, ktorý rozhodne nemá obdobu. Už roky si drží vedúcu pozíciu v netradičnom vyhotovení a možnostiach. Na svojom valcovom tele má LED diódy, ktoré vytvárajú rôzne efekty pri počúvaní hudby. Zároveň je to dizajnové svietidlo. Cez mobilnú aplikáciu sa dá nastaviť veľká zásoba efektov na displej a je na vás, či chcete dynamický alebo upokojujúci efekt. Či chcete niečo do modra alebo sýty lávový efekt.

Nechýba mu krytie IPX7, čo znamená, že ani po páde do vody sa mu nič nestane. Je škoda nechávať ho len doma, keď si ho môžete zobrať so sebou na párty a oživiť si opekačku alebo výlety. Navrhnutý je tak, aby šíril zvuk v 360°, nemusíte si robiť starosti, ktorým smerom ho otočiť alebo ako ho položiť. Stačí pripojiť cez Bluetooth a pustiť muziku. Na jedno nabitie vydrží 12 hodín, a to je dosť času, aby ste neustále nemuseli myslieť na jeho nabíjanie.

Cena: 229 €

Hodinky Garmin vívomove Luxe

Tieto hybridné smart hodiny spájajú tradičný štýl analógových hodín so smart funkciami. Keď vám príde textová správa alebo iná notifikácia, zobrazí sa priamo na vašom zápästí a stačí len prejsť prstom po displeji a reálne hodinové ručičky sa posunú, aby sa zobrazil skrytý displej. Je to fascinujúce.

Vďaka funkciám, ktoré monitorujú vaše zdravie, máte prehľad o všetkom od stresu až po aktuálnu úroveň energetickej zásoby vášho tela. Svoj mobilný telefón a peňaženku pokojne nechajte doma, pretože s vívomove Luxe zaplatíte jednoducho svojím zápästím vďaka Garmin Pay. Existujú v zlatom a striebornom vyhotovení s koženým alebo kovovým (Milanese) remienkom. Viac o Garmin hodinkách v našom teste na inom mieste v tomto vydaní.

Ceny: vivomove Luxe, Leather – 499,99 €, Milanese – 549,99 €

Huawei P30 Pro Mystic Blue

Aj ženy sú fanúšikmi kvalitných smartfónov a obvykle si potrpia najmä na kvalitný fotoaparát. Do pozornosti preto dávame Huawei P30 Pro v novej farbe Mystic Blue s operačným systémom Android 10. Tento telefón je špičkový fotomobil, ktorý patrí k najlepším zariadeniam na trhu. Ponúka 5× optický zoom a vynikajúce fotografie vo dne aj v noci.

P30 Pro obsahuje okrem hlavného fotoaparátu a teleobjektívu aj ultraširokouhlý fotoaparát, ktorý využijete pri fotení krajiny alebo vždy, keď budete potrebovať vtesnať do snímky širší záber a viac objektov. P30 Pro je tiež expert na fotenie mesiaca a v kombinácii so statívom vám odfotí bezkonkurenčnú fotku nočnej oblohy.

Telefón poteší elegantným a prémiovým dizajnom. Nová farebná verzia Mystic Blue kombinuje dva odtiene modrej a pôsobí originálnym a neopozeraným dojmom. A jeho takmer 6,5-palcový displej umožňuje pohodlné sledovanie videí, surfovanie po internete či prezeranie sociálnych sietí.

Cena: 849 €

Značky: