Zatiaľ nič nenaznačuje, že ide o výrobnú chybu.

Apple a Samsung sú veľkí rivali, ktorí sa navzájom predbiehajú v nových technológiách a funkciách. Samsung Galaxy Note 7 je vynikajúci telefón, bohužiaľ kvôli výrobnej chybe batérií je životu nebezpečný (dokedy si ho nevymeníte) a môže počas nabíjania explodovať. Apple očividne nechce zaostávať a tak internetom kolujú fotografie zhoreného iPhonu 7 Plus.

Tie uverejnil na portáli reddit jeden z používateľov. Podľa jeho slov ide o telefón, ktorý si predobjednal jeho kolega a prišiel mu v zhorenom stave. Dôvod nepoznáme, pravdepodobne „nastala chyba na trase továreň – doručenie„. Je možné, že došlo k poškodeniu telefónu počas jeho doručovania, viď. poškodené balenie. Telefón však bol uložený aj v poštovej krabici a jej fotky nie sú k dispozícii.

Príspevok na reddite neunikol pozornosti zástupcom spoločnosti Apple, ktorí vlastníka telefónu už kontaktovali. Bude mu poslaný nový kus, dôvod výbuchu nového iPhonu ostáva neznámy. Je však zrejmé, že problémy s nabíjaním batérie nemá, keďže vybuchol nový, nevybalený kus.

Zdroj: reddit

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: iPhone 7 Plus v našej redakcii. Porovnali sme ho s iPhone 6s Plus

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit