Reproduktor, ktorý hrá všetkými farbami. Creative Halo máte šancu vyhrať ešte do nedele. Zapojte sa do súťaže teraz>> 

So svetelným LED panelom vyčarí reproduktor Creative Halo efektné farebné efekty. LED svetlá zobrazia až 16,7 mil. farieb. Efekty sa dajú prepínať priamo na reproduktore alebo cez aplikáciu Creative Xpectra pre Android a iOS. Tam sa dajú svetelné efekty prispôsobiť. Komu toto osvetlenie prekáža, dá sa vypnúť.

Halo má dva 40 mm meniče a jeden pasívny žiarič. Vďaka tejto zostave si vypočujete zvuk s basami presne tak, ako to máte radi. O hutné tóny sa stará funkcia Deep Bass.

Dá sa z neho telefonovať a ovládať hudba. K smartfónu alebo inému zariadeniu sa dá pripojiť cez Bluetooth alebo AUX kábel. A pikoška navyše, dá sa pripevniť na statív. Výrobca pridal aj pútko na zápästie, takže ho môžete pohodlne nosiť so sebou. Už žiadne riziko, že vám vypadne z ruky.

Reproduktor vydrží prehrávať hudbu 8 hodín a 2200 mAh batéria sa nabíja cez microUSB konektor. Reproduktor sme v našej redakcii testovali. Tu si môžete prečítať jeho recenziu.

Ako môžete reproduktor Creative Halo vyhrať?

Vyhrať reproduktor Creative Halo  je jednoduché. Stačí ak vyplníte krátku anketu Mobil roka 2017 a zaradíme vás do žrebovania. Pozor, hlasovanie končí už túto nedeľu 11. 2. 2018. Tak to neodkladajte a hlasujte teraz. Kliknite sem a zapojte sa do súťaže>>