V ankete Mobil roka môžete vyhrať najnovší a najinteligentnejší robotický vysávač, ktorý dokonca ešte nebol predstavený.

iRobot uvedie na slovenský trh úplne nový a doteraz najpokročilejší robotický vysávač. Model Roomba i7+ bude oficiálne predstavený v priebehu februára 2019 a prinesie viaceré vylepšenia. Vy sa už teraz môžete zapojiť do súťaže a vyhrať ho – stačí iba hlasovať v ankete Mobil roka 2018 powered by O2 na webovej stránke www.mobilroka.sk.

Pozrite si video na iRobot Roomba i7+

S praktickými vylepšeniami

Pravdepodobne najvýraznejšia zmena z hľadiska používateľského pohodlia je nová funkcia automatického vyprázdnenia zásobníka do uzavretého vrecka, ktorý je súčasťou nabíjacej stanice. Vysávač dokáže takýmto spôsobom vyprázdniť až 30 plných zásobníkov, takže o novú Roombu sa nebudete musieť starať celé týždne.

Roombu i7+ môžete podobne ako predchádzajúce robotické vysávače pohodlne ovládať mobilnou aplikáciou. Pomocou nej môžete spustiť a ukončiť vysávanie aj na diaľku a tiež si môžete vytvoriť harmonogram upratovania. Úplnou novinkou je možnosť zadefinovať konkrétne izby v domácnosti, ktoré Roomba povysáva.

Takto funguje automatické vysypanie zásobníka

Byt pozná naspamäť

Model i7+ je inteligentnejší ako predchádzajúce generácie, takže sa po domácnosti pohybuje rýchlejšie a priamočiarejšie. Zmapuje ju, prispôsobí sa jej a na jedno nabitie vysáva až 75 minút. Podľa potreby sa počas upratovania vráti na nabíjaciu stanicu, nabije sa a vyprázdni a automaticky bude pokračovať v upratovaní.

Novinkou sú aj gumené kefy, vďaka ktorým je vysávanie ešte účinnejšie a umývateľný zásobník, ktorý uľahčuje čistenie usadeného prachu. Vysávač iRobot Roomba i7+ budeme detailne testovať aj v redakcii a prinesieme vám recenziu. Už dnes však môžete hlasovať v ankete Mobil roka 2018 powered by O2 na webovej stránke www.mobilroka.sk a zapojiť sa tak do súťaže o hodnotné ceny, vrátane tohto vysávača.

Nová Roomba i7+ sa pohybuje po byte inteligentnejšie a prispôsobí sa mu

Prečítajte si aj:

Vyhrajte skvelé ceny vďaka ankete Mobil roka 2018 powered by O2

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit