Google aktualizoval dizajn svojej služby a doprial jej samostatný web.

Google ide v šľapajách Facebooku, ktorý nedávno spustil samostatnú webovú stránku pre službu Messenger. Vďaka tomu si môžete z internetového prehliadača písať s priateľmi aj bez toho, aby vás rušila záplava informácií na sociálnej sieti.

Hangouts ste mohli doteraz používať cez rozhranie sociálnej siete Google+ alebo z emailového klienta Gmail. Po novom môžete využívať aj webovú stránku hangouts.google.com. Funkcie sa nemenia a dizajn je takisto veľmi podobný. Niektorým používateľom môže vyhovovať väčší zoznam kontaktov a zreteľné ikony, pomocou ktorých môžete vykonať nový telefonický hovor, videohovor alebo poslať správu.

Google takisto aktualizoval aj mobilnú verziu služby. Aplikácia Hangouts vo verzii 4.0 prináša vynovený dizajn, jednoduchšiu tvorbu skupinových správ a lepšiu stabilitu pri prechode z Wi-Fi pripojenia do mobilnej dátovej siete. Sťahovať ju môžete z obchodu Google Play.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit