Spoločnosť Samsung spúšťa predaj svojich troch najnovších zariadení. Nový rad Galaxy Note20, ktorý pozostáva z dvoch modelov, Galaxy Note20 a Galaxy Note20 Ultra 5G, je určený záujemcom o mimoriadny výkon a maximálnu produktivitu. Slúchadlá Galaxy Buds Live sú prelomové svojim ergonomickým dizajnom, a univerzálne tablety radu Galaxy tab S7 sú určené na prácu aj zábavu. Zároveň Samsung spúšťa od dnes, 21. augusta 2020, špeciálnu bonusovú akciu, v rámci ktorej môžu záujemcovia získať modely zo série Galaxy Note20 so zvýhodnením až 630 eur. Podmienkou je odpredanie starého zariadenia. Bonusová akcia trvá do 31. októbra 2020 alebo do vypredania zásob.

Mechanizmus kampane je jednoduchý. Ak zákazník odpredá svoje staré zariadenie a zakúpi si jeden z modelov série Samsung Galaxy Note20 môže získať späť až 630 EUR za staré zariadenie. Výkupná suma 630 EUR pritom reprezentuje najvyššiu výkupnú cenu použitého smartfónu Samsung Galaxy Note10+.

Modely so zvýhodnenou výkupnou cenou
Galaxy S10e
Galaxy S10
Galaxy S10+
Galaxy Note8 single sim
Galaxy Note8 dual sim
Galaxy Note9 128 dual sim
Galaxy Note 10
Galaxy Note 10+
Galaxy Note 10+ 512GB
Galaxy Note9 512GB dual sim

Aktuálnu zyvýhodnenú výkupnu cenu môžete nájsť na www.novysamsung.sk

Najnovší Galaxy Note20 môžete mať už od 319 EUR

Ak sa rozhodnete odpredať svoj Samsung Galaxy Note10+ s najvyššou možnou výkupnou cenou 630 EUR a zároveň si zakúpite nový Galaxy Note20 v hodnote 949 EUR, zaplatíte za neho len 319 EUR.

Ako postupovať pri výkupe a uplatnení bonusu?

Postup je jednoduchý. Záujemca si najskôr zakúpi jedno zo zariadení série Galaxy Note20 u jedného z predajcov pochádzajúcich zo slovenskej distribúcie. Na stránke www.novysamsung.sk zaregistruje údaje o svojom novom zariadení, ako sú model, IMEI číslo, dátum jeho kúpy, predajňu, kde ho zakúpil a nahrá kópiu pokladničného dokladu alebo faktúry.

Následne urobí registráciu starého zariadenia, ktoré chce odpredať. Na stránke www.novysamsung.sk zaregistruje všetky potrebné informácie o stave jeho starého zariadenia. Staré zariadenie môže odovzdať osobne v jednej z predajní výkupcu, alebo zdarma prostredníctvom kuriéra.

Výkupná suma za staré zariadenie bude záujemcovi vyplatená po validácii (potvrdení) stavu zariadenia a po overení všetkých zaregistrovaných informácií o novom zariadení.

Dôležité

Doklad o kúpe bude akceptovaný s dátumom maximálne do 31. 10. 2020. Registrácia potrebných údajov na www.novysamsung.sk bude možná len do 7. 11. 2020. Na jednu registráciu záujemcu je možné zaregistrovať maximálne dva rôzne modely nového zariadenia Samsung série Galaxy Note20. Pravidlá celej akcie a viac informácií nájdete na www.novysamsung.sk.

Aký je rozdiel medzi Note20 a Note20 Ultra?

Samsung Galaxy Note20 vs. Note20 Ultra

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.