Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť LAMAX Electronics (LAMAX), úspešný výrobca audiovizuálnej elektroniky, predstavuje LAMAX W7.1 – 4K akčnú kameru, ktorá bude držať krok s vaším aktívnym životným štýlom.

Sú okamihy, ktoré sa neopakujú. Či už ide o zážitky z pohodovej dovolenky pri mori alebo o adrenalínovú výpravu do hôr, jedno zostáva spoločné, chceme si uchovať čo najvernejšie spomienky. Väčšina z nás potom siahne po mobilnom telefóne a jednoducho fotí a natáča. Kto ale raz poznal výhody outdoorovej kamery, ten môže potvrdiť, ako málo stačí na to, aby sa záznam priblížil realite.

Lamax W7.1Zdroj: Lamax
Lamax W7.1

Kúzlo outdoorovej kamery spočíva predovšetkým v jej odolnosti. V podstate s ňou môžete natáčať a fotiť v situáciách a podmienkach, kde by sa váš mobilný telefón alebo fotoaparát len ​​ťažko dal použiť, skrátka priamo v akcii. Malý prístroj tak mobil zastúpi v situáciách, ako je napríklad potápanie, jazda na snowboarde alebo túra v extrémnom počasí. Jednou z takýchto akčných kamier je LAMAX W7.1. Čo dokáže?

Vydrží aj bez puzdra

Outdoorová kamera LAMAX W7.1 je určená aktívnym ľuďom, ktorí sú vo svojom živle predovšetkým pri adrenalínových športoch alebo výpravách. A vydrží naozaj veľa. Môžete sa s ňou potápať do hĺbky 12 metrov, bez toho aby ste potrebovali puzdro. S puzdrom, ktoré je súčasťou balenia, kamera zvládne dokonca 40 metrov. Nevadí jej sneh, dážď, ani otrasy a nárazy. Pritom dokáže robiť zábery v najlepšej 4K/30 fps kvalite.

Výbornou vychytávkou je stabilizačná funkcia MAXsmooth, a tak aj tie najextrémnejšie zábery zostanú bez rozklepania. To sa hodí napríklad pri jazde na horskom bicykli. Slowmotion zase až štvornásobne zábery spomaľuje, pričom zachováva Full HD kvalitu. Tak napríklad skvelo vyniknú triky na doske.

Čerstvé zážitky môžete púšťať do sveta hneď a bez čakania. Kameru je možné pripojiť k Wi-Fi a s mobilom ju rýchlo prepojíte pomocou aplikácie. Extrémna videá alebo fotky tak môžete posielať svojim blízkym ihneď pokojne na druhý koniec sveta, alebo ich postovať na sociálne siete.

Vždy vidíte, čo práve natáčate

Kamera sa jednoducho ovláda pomocou dotykového 2 „displeja alebo tlačidiel. Všetko je prehľadné a vždy rýchlo pripravené na natáčanie alebo fotenie. Nepremeškáte tak vôbec nič. Natočené zábery si môžete bezprostredne po akcii prezrieť. Chcete selfie? Žiadny problém. Aj na to sa myslelo, takéto snímky je možné jednoducho zaobstarať pomocou 1,4 „predného displeja.

Krabica plná príslušenstva

Kamera LAMAX W7.1 je dodávaná s bohatým príslušenstvom. Odpadá tak starosť so zháňaním drobností, ktoré skrátka ku kamere potrebujete. V krabici nájdete napríklad už spomínané puzdro na potápanie, držiak na bicykel alebo na helmu či utierku z mikrovlákna. Nechýba ani štandardný stavový závit, a hlavne kvalitná batéria, ktorá zvládne až 2 hodiny záznamu vo Full HD. Pre dlhšie natáčanie nie je problém batériu rýchlo vymeniť. Na ukladanie dát potom slúži micro SD karta s kapacitou až 128 GB.

Outdoorová akčná kamera LAMAX W7.1 je dostupná na e-shope značky LAMAX za skvelých 134,9 Euro.

Parametre akčnej kamery LAMAX W7.1:

  • LCD                                        Dotykový 2” TFT LCD, predný 1.4” TFT LCD
  • Vodotesnosť                      Až do 12 m bez puzdra, do 40 m vo vodotesnom puzdre
  • Rozlíšenie videa                 4K – 3840×2160 30 sn./s

2.7K – 2704×1520 pri 30 sn./s

1080p – 1920×1080 až do 120 sn./s

720p – 1280×720 až do 240 sn./s

  • Video formát                     Formát MP4, kompresia H.264
  • Foto formát                        JPG
  • Rozlíšenie foto                  až 16 Mpx
  • Pamäť                                   Micro SD až 128 GB (minimálna rýchlosť UHS-I U3)
  • Konektivita                         WiFi, micro USB, micro HDMI
  • Kapacita batérie               1350 mAh
  • Výdrž batérie                     120 min (pri 1080p videu)
  • Rozmery                              64 × 42 × 32 mm
  • Hmotnosť                            127 g
  • Funkcie:               stabilizácia MAXsmooth, WiFi, sekvenčná fotografia, časozberné video/foto (timelapse), spomalené video, korekcia rybieho oka, cyklické nahrávanie, nastavenie expozície, dlhá expozícia, samospúšť, slovenské menu, nastavenie frekvencie siete, dátum a čas vo videu, automatické vypnutie, šetrič obrazovky, nastavenie ostrosti, nastavenie kvality videa, nastavenie zvuku tlačidiel
  • Funkcie aplikácie: zapnutie/vypnutie nahrávania, náhľad natáčaného videa, prehrávanie videí, zobrazenie fotografií, zmena nastavenia, prenos záznamov do telefónu
  • Kompatibilné príslušenstvo: štandardné príslušenstvo pre akčné kamery, príslušenstvo so 1/4“stativovým závitom

Viac informácií o nich nájdete tu:https://www.lamax-electronics.com/cz/sportovni-akcni-kamery/akcni-kamera-lamax-w7.1/