Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pripravte sa už teraz so značkou WD_Black na vojnu bez kompromisov v hre Battlefield 2042. Spoločnosť Western Digital dnes odhalila detaily výhodného balíčku WD_BLACK SN750 SE NVMe™ SSD Battlefield™ 2042 PC Game Code Bundle. Western Digital a EA sa spojili v jeden tím a ponúkajú fanúšikom hry Battlefield limitovanú edíciu SSD disku WD_Black. Hráči vo vybraných krajinách môžu už teraz predobjednávať balíček u vybraných predajcov alebo priamo v internetovom obchode Western Digital Store. Doporučená cena limitovanej edície SSD disku WD_Black SN750 SE Battlefield 2042 je 136 EUR s kapacitou 500 GB* a 235 EUR u disku s kapacitou 1 TB*.

Výhodný balíček WD_BLACK SN750 SE NVMe SSD Battlefield 2042 PC Game Code Bundle je ideálny pre všetkých, ktorí chcú naskočiť okamžite do bitky, vylepšiť úložisko na svojom počítači a zvýšiť celkový výkon vďaka sekvenčnej rýchlostí čítania až 3 600 MB/s**. To znamená menej času pri načítaní a viac času na hru a streamovanie.

Limitovaná edícia zahŕňa:

  • 1x SSD disk WD_BLACK SN750 SE NVMe s tematikou Battlefield 2042
  • 1x herný kód k plnej verzii Battlefield 2042 Standard Edition pre PC (Hra Battlefield 2042 nebude k dispozícii na stiahnutie s uvedeným kódom skôr ako pri jej uvedení 22. októbra 2021)***
  • Prístup k jedinečným výhodám predobjednávky vrátane herného obsahu pri použití herného kódu ešte pred dátumom dostupnosti samotnej hry.

„Reputácia značky WD_Black s vedúcim postavením v oblasti riešenia úložísk v hernom svete a odhodlanie poskytovať hráčom ten najlepší zážitok z hry vďaka vysoko kvalitnému produktovému radu SSD diskov nás priviedli k tomu, že sme sa spojili so spoločnosťou Western Digital do jedného tímu a zvolili jej produkty ako oficiálne úložisko pre Battlefield 2042,“ hovorí Kabir Kumar, brand director spoločnosti EA.

„Spoločnosti EA a DICE sú odhodlané zabezpečiť hráčom hry Battlefield ten najlepší zážitok z hry – úloha, ktorá dáva energiu aj našej značke WD_Black,” hovorí Susan Park, viceprezidentka produktového marketingu spoločnosti Western Digital, a dodáva: „Battlefield 2024 prináša obrovský nový herný svet, pohlcujúce herné prostredie a dynamickú hrateľnosť v žánre FPS. Sme nadšení, že sme súčasťou tejto novej odvážnej kapitoly.”