Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tvorcovia digitálneho obsahu zaujmú publikum na rôznych platformách pútavými príbehmi, vizuálne úžasnými fotografiami a vysokokvalitnými videami. Aby dokázali držať krok s dopytom po prémiovom obsahu, potrebujú značnú úložnú kapacitu, ako aj rýchlejšie a efektívnejšie pracovné postupy. Keďže aplikácie poháňané umelou inteligenciou naďalej vytvárajú väčšie mediálne zdroje, rastie význam vysokokapacitných a výkonných dátových úložísk.

Nový SSD disk WD Blue® SN5000 NVMe™ od spoločnosti Western Digital predstavuje novú generáciu úložísk pre tvorcov obsahu a profesionálov s náročnými pracovnými tokmi, ktoré zahŕňajú viacprúdové 4K video, fotografie a zvuk.  SSD disk WD Blue® SN5000 NVMe™ vo formáte M.2 2280 je určený pre spotrebiteľov, ktorí sú náročnými tvorcami obsahu a chcú zvýšiť výkon svojich počítačov pridaním SSD disku NVMe s vyššou kapacitou.

SSD disk WD Blue® SN5000 NVMe™ je strategicky zosúladený s fázami 4 a 6 dátového cyklu umelej inteligencie, aby používateľov vybavil pokročilými, vysoko výkonnými úložnými riešeniami, ktoré maximalizujú pracovné postupy tvorby obsahu v prostrediach umelej inteligencie.

Podporujte aplikácie AI a zrýchlite svoje pracovné postupy pomocou SSD, ktoré prináša:

  • Až 4 TB* – dvojnásobná kapacita úložiska obsahu oproti predchádzajúcej generácii
  • Zrýchľuje pracovné postupy a zvyšuje produktivitu vďaka rýchlosti PCIe® Gen4 – až 5 500 MB/s – o 24 % vyšší výkon ako predchádzajúca generácia
  • Technológia Western Digital nCache™ 4.0 pre bleskové kopírovanie priečinkov a súborov.
  • Plynulý multitasking náročných projektov s technológiou NVMe
  • Zlepšenie fáz kreslenia a vykresľovania s kapacitou až 1 200 TBW

SSD disk Western Digital WD Blue® SN5000 NVMe™ je k dispozícii už teraz od spoločnosti Western Digital, širšia dostupnosť sa očakáva začiatkom júla.  Cena 4 TB SSD disku WD Blue SN5000 NVMe sa začína na 344 EUR (odporúčaná maloobchodná cena). Podrobné špecifikácie a ďalšie informácie nájdete tu.