Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Donášková služba Wolt spustila spoluprácu so slovenskou značkou oblečenia a doplnkov Dedoles. Od konca októbra sú tak jej veselé produkty dostupné aj cez expresné donášky Woltu.

Wolt naďalej rozširuje svoju ponuku o položky z retailu. Po tom, čo na jar začal s kníhkupectvom Martinus rozvážať knihy, teraz pribudla ďalšia populárna slovenská značka Dedoles. Spolupráca začína fungovať zatiaľ v rámci Bratislavy, pričom partnerskí kuriéri Woltu doručujú objednávky do 30 minút.

„Posun do retailu je budúcnosť rýchlych donáškových služieb. Chceme byť spoľahlivým partnerom nielen pokiaľ ide o donášky jedla, ale keďže vidíme zvyšujúci sa trend aj o donášky ďalších tovarov, je pre nás dôležité prinášať zákazníkom stále vylepšenú a rozšírenú ponuku. Som rád, že sme sa dohodli so slovenskou značkou Dedoles, ktorá úspešne expanduje a teší sa veľkej popularite. Jednoducho a z pohodlia domova si tak naši zákazníci môžu objednať obľúbené oblečenie pre seba alebo ako darček pre svojich blízkych,“ uviedol Tomáš Beniak, riaditeľ Wolt Slovensko.     

V ponuke Woltu je nateraz viac ako 97 typov Dedoles produktov v deviatich kategóriách. „Pre Dedoles je dôležitá fyzická dostupnosť našich veselých produktov, preto okrem online predaja postupne otvárame aj predajne a kiosky po celom Slovensku, ktorých je momentálne už 26. A keďže sa neustále snažíme zlepšovať naše služby, rozhodli sme sa využiť ako jeden z kanálov doručenia práve službu Wolt, vďaka čomu budú mať naši zákazníci svoje veselé Dedoles produkty doma už do 30 minút od objednania, čo určite ocenia napríklad v prípade, že narýchlo zháňajú darček pre svojich blízkych,“ dodáva Patrik Paňko, retail sales director Dedoles.

Značky: