Ultra telefón odhaľuje ultra výbavu.

To platí predovšetkým pri pohľade na zostavu fotoaparátov. Xiaomi iba pred pár dňami predstavilo najvyšší model série Xiaomi 13 Ultra, ktorý doplnil nedávno predstavené modely Xiaomi 13 a Xiaomi 13 Pro. Nie príliš dobrou správou však je, že na Slovensku sa nebude oficiálne predávať. Model bol oznámený pre čínsky trh, avšak už dávnejšie bolo potvrdené, že sa dostane aj na globálny trh, čo však nezahŕňa krajiny strednej a východnej Európy a severské krajiny. 

Pokiaľ však budete mať o tento telefón záujem, určite nájdete spôsob, ako si ho zakúpiť. Xiaomi 13 Ultra láka najmä fotografickou výbavou, ktorá je podľa slov výrobcu profesionálna, a práve tú si môžete pozrieť v novom videu zblízka, v ktorom bude tento telefón rozobraný do poslednej skrutky.

Xiaomi 13 Ultra s oficiálnym grip príslušenstvomZdroj: Xiaomi
Xiaomi 13 Ultra s oficiálnym grip príslušenstvom

Ako všetky videá s touto tematikou, tak aj vo videu nižšie si môžete pozrieť celý proces rozobratia telefónu, ktorý odhaľuje všetky komponenty, ktoré sa v ňom nachádzajú. Pravdepodobne najzaujímavejšími budú práve spomínané nové fotoaparáty. Predovšetkým však ide o hlavný fotoaparát a mechanickú clonu v rozsahu f/1.9 až f/4.0.

Video je aj vzhľadom na dĺžku veľmi zaujímavé, pričom pri jeho sledovaní vôbec neprekáža ani to, že je v čínštine. 

Xiaomi 13 Ultra zvnútra:

Zdroj: YouTube

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.