Pripravovaná vlajková loď čínskeho výrobcu dostane oproti predchodcom kvalitnejší displej.

Xiaomi bude aj jednou z prvých spoločností, ktoré uvedú smartfón (sériu) s čipsetom Snapdragon 875 – Mi 11 a Mi 11 Pro. Podľa jedného z leaksterov bude mať Pro verzia tiež veľmi zaujímavý displej s rozlíšením QHD+ so 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Podobné parametre pripravuje aj Samsung pre svoj model Galaxy S21 Ultra. Pri Xiaomi zostáva zatiaľ nejasné, či bude možné použiť vysoké QHD+ rozlíšenie súčasne so 120 Hz obnovovacou frekvenciou.

Mi 11 Pro tak príde oproti predchodcovi s výrazným zlepšením displeja, ktoré posúva tradičné rozlíšenie 1080p a 90 Hz frekvenciu na novú úroveň. Únik odhalil, že selfie fotoaparát zostane v ľavom hornom rohu a celý panel príde s jemným zahnutím. Zdroj ďalej uvádza, že v oblasti fotoaparátov by sme mali skôr očakávať iba malú evolúciu.

Aj keď je príliš skoro na odhalenie detailných špecifikácií, súčasťou výbavy Mi 11 Pro môže byť aj rýchle 120 W nabíjanie. Xiaomi nedávno demonštrovalo bezdrôtovú nabíjačku s výkonom 80 W, ktorá nabije batériu s kapacitou 4 000 mAh z 0 na 100% iba za 19 minút. Toto zariadenie môže byť takisto predstavené po boku série Mi 11 už vo februári alebo v marci budúceho roka.

Xiaomi Mi 11 Pro

Zdroj: Playfuldroid

Zdroj: Playfuldroid

Prečítajte si aj:

Huawei: Týchto 48 zariadení môže byť aktualizovaných na HarmonyOS

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.