Čínska spoločnosť ani na chvíľu nepoľavuje zo svojho vysokého tempa.

Podľa slov spoluzakladateľa spoločnosti Lei Juna, bude zajtra v Číne predstavený úplne nový modelový rad smartfónov. Xiaomi už ukázalo smartfón s pôsobivým fotoaparátom, čo vedie k presvedčeniu, že zajtrajšími lákadlami konferenciu budú práve smartfóny Mi CC9 a Mi CC9e.

Xiaomi Mi CC9 dostane do svojej výbavy motorizovanú flip-up kameru, ktorá je podobná tej, ktorú sme mohli vidieť v Asus Zenfone 6. Očakávame, že aj v prípade Xiaomi bude obsiahnutý rovnaký hardvér, vrátane 48 Mpx hlavného fotoaparátu a okrem ultraširokouhlého objektívu bude pravdepodobne obsiahnutý aj teleobjektív.

Xiaomi Mi CC9 dostane do svojej výbavy čipset Snapdragon 730 a príde aj vo verzii s perlovou povrchovou úpravou a ružovými tónmi, ktorá bude určená predovšetkým ženám.

Model Xiaomi Mi CC9e by mal po dizajnovej stránke vyzerať presne ako Mi 9. Svižný chod smartfónu bude zabezpečovať Snapdragon 712 a energiu dodávať 4 000 mAh batéria s 18 W rýchlym nabíjaním. Selfie fotoaparát by mal dostať 32 Mpx senzor. Hlavný fotoaparát dostane až 48 Mpx a príde v kombinácii s ultraširokouhlým a teleobjektívom.

Konferencia začína 21. júna o 4:00 nášho času.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi prisľúbilo Android Q pre 13 modelov. Aktualizácie začnú prichádzať už túto jeseň

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.