Sú určené hlavne pre milovníkov tradičného dizajnu.

Spoločnosť Xiaomi predstavila nové hodinky pod crowdfundingovou platformou C+86 Sports Watch. Hodinky disponujú vkusným a robustným dizajnom. Sú taktiež vybavené multifunkčným ciferníkom. Športové hodinky C+86 majú hlavné ukazovatele s vybraním, ako aj niekoľko menších ciferníkov. Okrem zobrazenia času tak hodinky dokážu nahradiť aj stopky, ktoré sa dajú použiť pre rôzne športové aktivity.

Vonkajšie telo je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 316L, ktorá je leštená niekoľkými procesmi pre dosiahnutie požadovaného vzoru a vysokého lesku. Ciferník je chránený minerálnym sklom vysokej tvrdosti, ktoré zabraňuje nechceným škrabancom.

Ciferník je dobre čitateľný vďaka výrazným značkám a bodom, ktoré v tmavom prostredí žiaria.

Medzi ďalšiu výbavu patria tri malé prídavné ciferníky, ktoré samostatne zobrazujú hodiny, minúty a sekundy. Toto rozdelenie dokáže zaznamenávať a sledovať čas až do 24 hodín

Na boku puzdra hodiniek je ovládacie tlačidlo. Hlavný ovládač hodiniek je ako obvykle uprostred, zatiaľ čo nad a pod ním sú dve tlačidlá. Jedným z tlačidiel je tlačidlo pre spustenie a pozastavenie merania, zatiaľ čo druhé poslúži na vynulovanie časovača. 

Hodinky využívajú strojček od SEIKO pre dosiahnutie presne nameraných hodnôt a exkluzívny silikónový remienok. Hodinky sú vodoodolné do 30 m. Detaily o cene a dostupnosti neboli zatiaľ zverejnené.

Zdroj: GizmoChina

Prečítajte si aj:

Nové uniknuté fotografie inteligentných hodiniek Samsung Galaxy Watch Active 2

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.