2,33-palcový dotykový displej, záznam 4K videa pri 60 fps a prepojenie s mobilnou aplikáciou.

Firma SJCAM zverejnila prvé informácie o akčnej kamere SJCAM SJ8 Pro, ktorou chce konkurovať najnovšiemu modelu GoPro. Podobne ako v minulosti, aj v prípade novinky sa pokúsi osloviť porovnateľnou funkcionalitou za nižšiu cenu. Tá zatiaľ nebola oznámená, avšak ďalšie parametre akčnej kamery už poznáme.

SJCAM SJ8 Pro ponúkne nahrávanie videa v rozlíšení až 4K pri 60 fps, bude podporovať aj kodek H.265. Kamera využíva senzor Sony IMX 377 s 8-násobným zoomom a procesor Ambarella H2-2S85. Telo kamery je odolné voči nárazom a ponúka aj štandard IP68 pre odolnosť voči vode a prachu.

Konštrukcia kamery tiež obsahuje 2,33-palcový dotykový displej s rozlíšením 360 × 640. Dotykový displej sa nachádza aj na prednej strane, v tomto prípade má uhlopriečku 0,96 palcov. Ku kamere môžete pripojiť externý mikrofón a diaľkové ovládanie. Praktická je tiež zabudovaná Wi-Fi konektivita, vďaka ktorej je možné prepojiť kameru so smartfónom so systémom iOS a Android. Batéria má kapacitu 1200 mAh.

Cena a dostupnosť nebola zatiaľ oznámená. Článok budeme následne aktualizovať.

Zdroj: SJCAM

Prečítajte si aj:

GoPro Hero 6 Black príde o týždeň. Ponúkne odolnosť voči vode a rovnaké režimy ako nový iPhone

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit