Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Logitech dnes predstavila novú aplikáciu na zjednodušenie tvorby video obsahu. jeho názov je Logitech Capture a spolupracuje s obľúbenými webkamerami Logitech C920, C922 a BRIO 4K Pro. Tento softvér pomáha kreatívnym tvorcom pripravovať originálny a technicky dokonalý obsah priamo pomocou týchto webkamier, aby upútali pozornosť a zapojili sa viac do diania vo svojich komunitách.

 

„Na YouTube a ďalších platformách na zdieľanie obsahu môžeme nájsť mnoho špičkových videí, ale ich príprava býva často zložitá a zaberie veľa času,“ hovorí Guillaume Bourelly, produktový riaditeľ portfólia webových kamier Logitech. „Logitech Capture má v kombinácii s našimi webovými kamerami zjednodušiť nahrávanie videa tak, aby mohol každý ľahko vytvárať obsah, ktorý vyzerá, ako by ho pripravil profesionál. Autori môžu využívať prechody, filtre a ďalšie efekty a zdieľať svoje videá na najobľúbenejších sociálnych sieťach, ako sú YouTube, Facebook, Instagram a ďalšie.“

Pomocou Logitech Capture môžete nahrávať z viacerých zdrojov, napríklad nahrávať z dvoch webkamier súčasne alebo kombinovať obraz z webkamery s obsahom obrazovky, a usporiadať jednotlivé obrazové okná podľa potreby aj ako „obraz v obraze“.

Aplikácia Logitech Capture umožňuje nahrávať obraz aj na výšku vo formáte 9:16 a optimalizovať ho tak pre mobilné telefóny, resp. príspevky na sociálnych sieťach. Môžete dokonca streamovať obraz z webkamery priamo na YouTube bez toho, aby ste museli používať zložitý enkodér. Počas streamovania budete mať stále k dispozícii všetky možnosti editácie a úprav obrazu v aplikácii Logitech Capture.

Logitech Capture ponúka tiež funkcie, aké poznáte napríklad z televízneho štúdia. Môžete zapnúť farebné kľúčovanie pre virtuálne pozadia, využívať obrazové prechody a efekty pri prepínaní zdrojov alebo meniť veľkosť a farbu okrajov obrazového okna. Priamo z aplikácie môžete navyše zhotovovať statické snímky a nastavovať hlasitosť zvuku z mikrofónu.

A to ešte nie je všetko. Logitech Capture umožňuje nastavovať kameru, takže si môžete zvoliť zorné pole, pomer strán a rozlíšenie obrazu. Skúsení používatelia môžu nastavovať aj vyvažovanie bielej farby, automatické ostrenie a rýchlosť snímania. Logitech Capture uloží všetky nastavenia do vášho používateľského profilu.

Program Logitech Capture je podporovaný vo Windows 7 a vyšších verziách a môžete ho získať zadarmo na webe Logitech.com cez tento odkaz na stiahnutie. Tento softvér nahrádza a vylepšuje funkcie, ktoré boli predtým k dispozícii v programe Logitech Webcam Software (LWS).

Značky: