Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Každý potrebuje stále viac priestoru na pevnom disku.

Riešenie môže byť často problematické. Na jednej strane chceme viac priestoru pre ukladanie súborov, na druhej strane nechceme pridávať ďalšie neskladné zariadenie. Jednou z možností riešenia je ponuka značky Zalman, externý box na pevný disk VE500.

Externý box na pevný disk Zalman VE500 je vhodný pre všetky pevné disky formátu 2,5 palca. Ľahko a rýchlo sa pripojí k počítaču pomocou rozhrania USB 3.0. Navyše obsahuje 32bitový mikroprocesor s pamäťou SRAM a ponúka 256bitové AES šifrovanie. Prístup k dátam je chránený heslom.

Zalman vyrába používateľsky prívetivé produkty, s ktorými sa ľahko pracuje. Externý box VE500 má kompaktné rozmery a dodáva sa v sade s cestovným puzdrom. Zariadenie sa ovláda prostredníctvom dotykového displeja. LCD obrazovka potom zobrazuje všetky dôležité informácie.  Použitie rámčeka nie je obmedzené len na ukladanie dát, ale prostredníctvom virtuálnej technológie ODD sa môže premeniť v externý CD-ROM, DVD-ROM alebo Blu-ray disk. Umožňuje taktiež inštaláciu ISO zložiek.

Cena a dostupnosť:

Externý box na 2,5placový pevný disk Zalman V500 je dostupný prostredníctvom siete internetových obchodov a špecializovaných predajní.  Doporučená koncová cena je 49 EUR Kč vrátane DPH.

Technické údaje VE500:

Použitý materiál: alumínium, akryl, polykarbonát

Externé rozhranie: USB 1.1 max. 12 Mbps, USB 2.0 max. 480 Mbps, USB 3.0 max. 5.0 Gbps
Interné rozhranie: SATA I, II, III

Kompatibilita: 2,5palcový disk

Rozmery:  146,3 x 80,8 x 14 mm

Zdroj: DC 5V

Podpora OS: Windows 2000, XP, Vista, 8, 8.1, 10/Mac OS/Linux

Pozn.: Pevný disk nie je súčasťou dodávky

Značky: