Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Sharp Electronics CEE oznámila, že zariadenia rady MX-3060N/3070N/3560N/3570N/4060N/4070N sú kalibrované spoločnosťou Pantone a boli zahrnuté do tabuľky Pantone Look-Up Table.

Tabuľka Look-Up Table je špeciálne vytvorený súbor farebných dát vyvinutých vedcami spoločnosti Pantone zaoberajúcimi sa farbami, ktorý najvernejšie reprezentuje farby v systéme Pantone Matching System na konkrétnom modeli tlačiarne. Keď má tlačiareň kalibráciu Pantone, výrobca tlačiarne zapojil spoločnosť Pantone pri vývoji týchto špeciálne optimalizovaných farebných dát tak, aby zákazník na výtlačkoch získal najlepšiu možnú farebnú reprezentáciu akou je štandard Pantone Solid Colour. Spoločnosť Pantone pri vývoji týchto údajov o farbách berie v úvahu špecifický ovládač/RIP, nastavenia zariadenia, tonery a použitý papier, keďže všetky tieto faktory môžu ovplyvniť farebný výstup.

Modely radu MX spĺňajú potreby správy informácií a požiadavky na rozpočet našich zákazníkov a majú najnovšie funkcie Sharp s pridanou hodnotou, ktoré pomáhajú k rozvoju obchodnej činnosti. Kalibrácia Pantone zaisťuje, že tlačiarne Sharp spĺňajú najprísnejšie štandardy presnej reprodukcie farieb a preto sú vhodné na profesionálne použitie v kanceláriách a tlačiarňach. – uviedol Szymon Trela, Product Manager, Sharp Electronics CEE.

Rad MX ponúka mnoho výhod ako je pull-printing, má krátku dobu zahriatia vďaka vylepšeniam v dizajne zariadenia a je ešte rýchlejší vďaka pridaniu prelomového ľudského senzora, ktorý rozpozná prichádzajúceho používateľa.

Značky: