OnePlus 2 bude oficiálne predstavený 28. júla o 4:00 nášho času.

Smartfón OnePlus spôsobil rozruch viacerými spôsobmi. Okrem iného aj systémom pozvánok, ktorý skomplikoval situáciu každému záujemcovi. Totiž, aby ste si mohli telefón kúpiť, potrebujete dostať pozvánku od niektorého z majiteľov alebo sa zúčastniť špeciálnej (väčšinou časovo obmedzenej) ponuky výrobcu.

Podobným spôsobom bude fungovať aj distribúcia druhej generácie. OnePlus predstaví novinku OnePlus 2 o necelých 48 hodín. Prípadní záujemcovia sa môžu už teraz prihlásiť do rezervačného zoznamu na oficiálnej stránke. Formulár na prihlásenie nájdete na spodnom konci stránky. Ak niektoré pozvánky prepadnú, OnePlus ich bude posielať prihláseným používateľom.

OnePlus 2 by mal mať nasledujúce špecifikácie: 5,5-palcový displej s rozlíšením 1440 × 2560, procesor Qualcomm Snapdragon 810, 4 GB operačnej pamäte a 32 / 64 GB úložisko. Nebude chýbať 16MP zadný fotoaparát, snímač odtlačkov prstov, USB-C port a dva sloty pre SIM karty.

Ide o neoficiálne parametre, avšak výraznejšie zmeny neočakávame. Telefón bude predstavený v utorok 28. júla, ráno, o 4:00 nášho času. Tlačová konferencia sa uskutoční aj vo virtuálnej realite. Ak máte kartónové okuliare, sťahujte oficiálnu aplikáciu z obchodu Google Play.

oneplus2_nowat

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit