Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Inšpiratívna hybridná kancelária je hlavnou víziou spoločnosti zgoll: GmbH. Spoločnosť zgoll: poskytuje komplexné služby zahŕňajúce priestor, nábytok a technológie, ponúka poradenstvo, dizajn a integráciu.

Spoločnosť vyhľadáva najnovšie technológie, aby zabezpečila, že jej zákazníci budú môcť naplno využívať výhody hybridných pracovných postupov. Inštalácia riešenia LED Panoramic View 21:9 od spoločnosti Sharp/NEC v novej Inšpiratívnej Hybridnej Kancelárie znamená, že zgoll: poskytuje prístup k najnovším inovatívnym riešeniam pre hybridné pracovné prostredia.

Výzva – moderný konferenčný priestor za štyri mesiace

V súlade s mottom spoločnosti „Inšpiratívna Spolupráca“ zriadila spoločnosť zgoll:, ktorá je dlhoročný integračný partner spoločnosti Sharp/NEC, prvé európske testovacie centrum pre vysokokvalitné video konferenčné systémy. Priestor s rozlohou 1 000 m2 v hospodárskej budove z 19. storočia v zgoll:blecherhofe umožňuje zákazníkom, najmä na úrovni manažmentu, testovať rôzne technické riešenia v reálnom prostredí na stretnutia.

Konferenčné miestnosti v zariadení zgoll:blecherhof sa v pravidelných intervaloch obnovujú, aby toto priekopnícke zážitkové miesto bolo na úrovni najnovšieho technologického vývoja.

„Počas každoročnej diskusie s Michaelom Zgollom sme zvažovali, či by naše 104-palcové riešenie LED Panoramic View bolo vhodné pre zgoll:,“ hovorí Markus Eisemann, Channel Sales DACH Manager spoločnosti Sharp/NEC. „Pomer strán je 21:9, čo ponúka široké zorné pole. To je výhodné najmä pri videokonferenciách a prezentáciách, pretože na takejto obrazovke je možné naraz vidieť viac obsahu.“

Extrémne jemná rozteč pixelov riešenia LED-FE009i2-104 Panoramic View predstavuje detailný obsah a bohatý, realite podobný obraz na jednej širokej obrazovke. Vďaka úrovni jasu až 600 cd/m² a kontrastnému pomeru 5 000:1 je vizuálny zážitok vynikajúci aj v dobre osvetlených rokovacích miestnostiach. Displej sa dá ľahko integrovať do akéhokoľvek prostredia, inštaluje sa v jednej rovine so stenou, aby pôsobil celistvo. Dokonalé zarovnanie modulov je rozhodujúce pre úspešnú inštaláciu LED a séria FE presviedča odolnosťou a spoľahlivosťou pre dlhodobý výkon.

„Keď padlo rozhodnutie vybrať si LED stenu Panoramic View, rozhodli sme sa kompletne demontovať a zrekonštruovať konferenčnú miestnosť a vybaviť ju novou technológiou a najmodernejším nábytkom,“ dodáva Michael Zgoll, konateľ spoločnosti zgoll: GmbH. „Chceli sme mať túto miestnosť pripravenú na naše veľké podujatie a všetko muselo byť hotové do štyroch mesiacov.“

Projekt si vyžadoval vynikajúcu spoluprácu všetkých zúčastnených strán a podarilo sa nám ho dokončiť v priebehu niekoľkých mesiacov. Michael Zgoll, konateľ spoločnosti zgoll: GmbH.

Riešenie – ultraširoká Full HD obrazovka na spoločné stretnutia

zgoll: predstavuje Inšpiratívnu Hybridnú KanceláriuZdroj: Sharp NEC

NEC LED-FE009i2-104 –  0,9 mm Indoor LED UW-FHD Bundle

Spoločnosť Holzmedia, špecialista na prémiový mediálny nábytok, dodala mediálnu stenu W9 na mieru. Peter Möller, výkonný riaditeľ spoločnosti Holzmedia, vysvetľuje: „Všetci sme boli nadšení, že sme sa rozhodli pre túto stenu: Keďže LED inštalácie vo formáte 21:9 ešte nie sú bežné, museli sme pre zgoll:blecherhof vytvoriť špeciálnu stenu. Tá poskytuje priestor pre všetky potrebné technické komponenty vrátane videokonferenčných kamier. Okrem toho poskytuje stabilnú základňu pre LED stenu a dodatočné zadné vetranie. Naozaj vzrušujúci projekt!“

zgoll: predstavuje Inšpiratívnu Hybridnú KanceláriuZdroj: Sharp NEC

„Vďaka vynikajúcej spolupráci so spoločnosťou Holzmedia sme mohli začať projekt čo najskôr a spoločnosť Sharp/NEC dodala LED stenu tak, aby sme stihli náš termín,“ dodáva Michael Zgoll.

S cieľom vybaviť konferenčnú miestnosť nábytkom najvyššej kvality sa spoločnosť Zgoll rozhodla pre mediálny stôl od spoločnosti Walter Knoll. Radiálny „plávajúci“ stôl z dyhy ponúka flexibilitu, ktorá podporuje akýkoľvek dizajn a integráciu médií. Jan Sneperger, vedúci zmluvného predaja spoločnosti Walter Knoll, zhrnul vlastnosti stola: „Tento na mieru vyrobený stôl Panoramic View vyniká svojou estetickou príťažlivosťou pre moderné zasadacie miestnosti a zároveň bezproblémovo a diskrétne integruje všetky potrebné káblové prípojky a ovládacie panely do dosky stola.“ Táto úspešná kombinácia dizajnu a funkčnosti je dokonalým príkladom prvotriedneho remeselného spracovania.

Priestor je obohatený o osvetlenie a akustické riešenia od spoločnosti Nimbus Group. „V tejto inštalácii sme na osvetlenie účastníkov použili LED reflektory Holzmedia W9,“ vysvetľuje Patrick Spano, regionálny manažér predaja spoločnosti Nimbus Group GmbH, „Okrem toho sme na bočnú stenu pripevnili špeciálne akustické absorbéry, ktoré sú podsvietené, aby vytvorili príjemnú atmosféru a ešte viac umocnili priestor.“

„Výrobky a riešenia spoločnosti Nimbus používame vo všetkých našich video konferenčných miestnostiach,“ dodáva Michael Zgoll. „Skutočnosť, že ich môžeme ovládať prostredníctvom ovládacieho panela Cisco, je skutočným bonusom. Sme presvedčení, že spoločnosť Cisco je najhodnotnejší, najstabilnejší a najotvorenejší video konferenčný systém, ktorý je k dispozícii.“

„Vďaka súprave Cisco Kit EQ a QuadCam môžeme naplno využiť rozloženie front row (prvé riadky) Microsoft Teams. Je tu však aj možnosť otočiť prepínač a okamžite prejsť na Webex World a predstaviť zákazníkom alternatívnu platformu a demonštrovať rozdiely v kvalite a funkčnosti.“ hovorí Antonia Diruf a Michael Eder zo spoločnosti Cisco.

zgoll: predstavuje Inšpiratívnu Hybridnú KanceláriuZdroj: Sharp NEC

Výsledok – pútavý zážitok z konferencie

„Projektu prospela vynikajúca spolupráca všetkých zúčastnených strán a podarilo sa nám ho dokončiť v priebehu niekoľkých mesiacov,“ zhrňuje Michael Zgoll. „Odozva na slávnostnom otvorení bola ohromujúca. Naša nová konferenčná miestnosť ponúka prvotriednu prezentačnú platformu, od dizajnu nábytku a najmodernejšej technológie až po najlepšie softvérové riešenia.“;

Vďaka panoramatickému displeju s vysokým rozlíšením sú účastníci stretnutia prezentovaní v životnej veľkosti a je medzi nimi zachovaná správna vzdialenosť. Tým sa vytvára realistická prezentácia a pohlcujúci zážitok zo spolupráce. Stabilné spojenie medzi displejom a zdanlivo pohyblivým stolom navyše vytvára dojem, že všetci účastníci sú v tej istej miestnosti.

PICTURE zGoll-4

zgoll: predstavuje Inšpiratívnu Hybridnú KanceláriuZdroj: Sharp NEC

„Na májovom podujatí sme mohli našim zákazníkom vysvetliť aj to, prečo nie sú všetky LED diódy rovnaké a prečo sa rozdiely v cene jasne odrážajú vo vizuálnej kvalite. Porovnaním len dvoch rôznych LED modulov od Sharp/NEC sme dokázali demonštrovať rozdiely aj od jedného výrobcu, čo po vynásobení mnohými výrobcami na trhu ukazuje obrovský rozsah LED technológií. Našim zákazníkom to skutočne otvorilo oči a jasne ukázalo, aké dôležité je pracovať s dôveryhodnou značkou a vybrať si kvalitu a spoľahlivosť, aby sa zabezpečila návratnosť investície. V budúcnosti budeme novú inštaláciu využívať nielen na ukážky a stretnutia, ale aj na naše každoročné podujatie indoor cycling, na ktoré sa veľmi tešíme!“

zgoll: Najnovším počinom spoločnosti GmbH je integrácia podlahy so zmiešanou realitou v areáli Blecherhof. Priekopnícke využitie VR v kancelárskom prostredí ukáže zákazníkom, ako môžu ďalej modernizovať svoje hybridné pracovné prostredie.

Na inštaláciu bol použitý produkt NEC – NEC LED-FE009i2-104

Technické špecifikácie: 0,9 mm Indoor LED UW-FHD Bundle, rozstup pixelov 0,9 mm, jas 600 cd/m², pomer strán 21:9, kontrast 5 000:1, životnosť 100 000 hodín (pri 50 % jase), objednávací kód 81000450.

zgoll: predstavuje Inšpiratívnu Hybridnú KanceláriuZdroj: Sharp NEC

Podrobné technické informácie o NEC LED-FE009i2-104 nájdete TU.

Pôvodnú prípadovú štúdiu Inspired Hybrid Office nájdete TU.

Kvalita robí rozdiely – Sharp NEC Display Solutions.

Kompletný sortiment produktov spoločnosti Sharp/NEC nájdete TU.

Dostupnosť a distribúcia produktov:

Výrobky je možné zakúpiť v sieti distribútorov alebo predajcov Sharp/NEC.

Distribútori pre SK sú:

– AP Media SK – https://www.apmedia.sk/
– AT Computer SK – https://www.atcomp.sk/
– eD System SK – https://www.edsystem.sk/

3 roky záruka výrobcu:

Sharp/NEC ponúka štandardnú trojročnú záruku a je možné pridať predĺženú záruku výrobcu až na 5 rokov.
Výrobca tak ponúka najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastníctvo.
Spoločnosť Sharp/NEC ponúka pre svoje výrobky službu SERVICE PLUS – záväzok kvality.

Sharp/NEC servis a podpora.

Servis výrobkov Sharp/NEC zabezpečuje spoločnosť:

IMPROMAT-COMPUTER s.r.o., Za Štadiónom 3, 900 01 Modra, SK
SR  Tel.: +421 948 657 147  

Značky: