Výborný český program je opäť dostupný na rok zadarmo.

Pokiaľ chcete byť na internete v bezpečí, mali by ste sa riadiť týmito piatimi odporúčaniami Googlu a bezpečnostných expertov. Jedným z tipov je mať pre každú službu unikátne heslo, ktoré je dlhé, kombinuje čísla, symboly a písmena. Inak povedané, máte problém zapamätať si jedno takéto heslo a nie niekoľko desiatok.

S manažovaním takýchto hesiel pomáhajú aplikácie, ktoré sa nazývajú správcovia hesiel. Patrí sem aj česká služba Sticky Password, ktorú dlhodobo používame v redakcii a sme s ňou spokojní. Na Sticky Password okrem iného oceňujeme aj to, že dáva používateľom možnosť voľby, či chce dáta synchronizovať medzi zariadeniami a akým spôsobom. Služba je v základnej verzii dostupná zadarmo, pokročilú funkcionalitu ponúka platená verzia Premium. A tú môžete teraz získať na jeden rok zadarmo.

Sticky Password rozdáva portál Giveaway of the Day, odkiaľ si môžete program stiahnuť. Ponuka platí iba dnes, takže ak chcete program vyskúšať, stiahnite si ho a nainštalujte.

Zdroj: GotD

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit