Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pamätáte sa, keď ste objavili svoj prvý tablet a uvedomili si, že toto prenosné zariadenie podobné TV môžete vziať so sebou, a to kamkoľvek idete?

Filmy a TV programy v špičkovej kvalite so sebou – to je sen cestujúcich, rodín ako aj nebojácnych cestovateľov. Čoskoro vás však dobehla realita, keď ste sa nemotorne snažili vyrovnať s tým, ako máte celé tie hodiny tablet držať jednou rukou, kým sa oddávate sledovaniu celej série Stranger Things alebo s napínaním uší a očí, aby ste sa prispôsobili zvukovému a obrazovému zážitku, ktorý sa skôr podobal sledovaniu cez poštovú schránku, ako ponoreniu sa do filmu v IMAX kine.

07_Yoga_Tab3_Plus_Mediacast_Video_web2016_8_nowat

Nový tablet Yoga Tab 3 Plus bol zostrojený tak, aby bol tým pravým centrom zábavy na cestách pre celú rodinu s nádherným 2K displejom a technológiou vylepšenia farieb Technicolor Color Enhance, zvučným vysokokvalitným kinematografickým pohyblivým ozvučením a štyrmi režimami pre absolútnu flexibilitu, bez ohľadu na to, čo pozeráte – a to všetko je doplnené dlhou výdržou batérie.

Z prieskumov vieme, že viac ako 76 percent ľudí využíva svoj tablet v posteli, 67 percent ho používa ako spoločníka na gauči a 58 percent si ho prináša k pracovnému, či jedálenského stolu.

12_YT3_Plus_10inch_Stand_mode_Kitchen_web2016_8_nowat

A toto prináša na stôl (a na gauč, do vozidla a na dlhý let…) tablet Yoga Tab 3 Plus:

Odolnosť proti ošpliechaniu

Jednoduchá všestrannosť tabletu Yoga Tab 3 Plus z neho robí dokonalého spoločníka, keď si chcete dať kúpeľ, či už sledujete svoj obľúbený televízny program s pohárom vína alebo počas kúpania zabávate svoje deti. Preto sme zostrojili obrazovku, ktorá je odolná proti ošpliechaniu podľa normy IP51, aby ste mohli byť úplne pokojní, či už v kúpeľni, kuchyni alebo inde.

Smart dizajn

Zariadenie, ktoré vám umožňuje pokračovať v sledovaní programov alebo surfovaní na internete, nech robíte čokoľvek. Vďaka stojanu z prémiového kovu a koženému vzhľadu je Yoga Tab 3 Plus vaším štýlovým spoločníkom na doma i von.

06_YT3_Plus_10inch_Tablet_mode_Living_room_web2016_8_nowat

Plnohodnotný a nečakaný filmový zážitok – to všetko z tabletu

Vďaka 10.1-palcovej obrazovke s 2K displejom, technológii Technicolor Color Enhance a trojrozmernému ozvučeniu Dolby Atmos so štyrmi prednými JBL reproduktormi môžete sledovať a počúvať obľúbené TV programy a filmy ako nikdy predtým, kdekoľvek chcete – nie len na svojom gauči.

Video a audio funkcie

Využite skvelú obrazovku a zvuk tabletu Yoga Tab 3 Plus s Lenovo Media Cast. Streamujte audio (cez Bluetooth) a video obsah (cez Miracast) na svoj Yoga Tab 3 Plus z iného zariadenia na najkvalitnejšiu obrazovku a do najlepších reproduktorov, o ktoré sa môžete podeliť s priateľmi a rodinou – nech ste kdekoľvek.

02_Yoga_Tab3_Plus_Tilt mode_web2016_8_nowat

Štyri režimy pre pohodlné sledovanie, nech ste kdekoľvek

Dochádza vám trpezlivosť, keď sa pokúšate postaviť svoj tablet do vzpriamenej polohy alebo udržať ťažké zariadenie pri sledovaní svojich obľúbených TV programov a filmov? Tablet Yoga Tab 3 je jediný rad, ktorý je postavený so štyrmi režimami, prinášajúcimi absolútnu využiteľnosť, kdekoľvek programy sledujete: režim stojan, držanie, naklonenie alebo zavesenie. Výber je na vás.

Batéria s dlhou výdržou

Nemalo by zmysel mať všetky tieto funkcie a prvky, keby ste stále museli sledovať, koľko energie vám ešte zostáva. Dobrou správou je, že tablet Yoga Tab 3 Plus je vybavený 9300 mAh batériou so smart správou spotreby a výdržou až 18 hodín – to znamená dve celé série seriálov Mr. Robot alebo Orange is the New Black, alebo aj non-stop zábavu počas celého diaľkového letu – to všetko pri jednom nabití. Navyše s 24w rýchlou nabíjačkou máte rýchle dobitie vždy na dosah.

Cena a dostupnosť

Yoga Tab 3 Plus, prírastok radu zariadení, v rámci ktorého sme už svetu predstavili Yoga Tab 3 a Yoga Tab 3 Pro,  dopĺňa toto portfólio a prináša Yoga zážitok pre všetky cenové úrovne. Ak hľadáte zariadenie, ktoré vám umožní vziať si vlastnú pohlcujúcu zábavu so sebou kdekoľvek doma či von, tablet Yoga Tab 3 Plus je tou správnou voľbou.

Yoga Tab 3 Plus (vrátane klávesnice a pera) bude stáť od 339 EUR a dostupný bude v priebehu októbra 2016.

Značky: