Canon EOS M50 je malý a veľmi ľahký fotoaparát, ktorý spája najnovšiu technológiu snímania fotiek a videí so štýlovým dizajnom, ktorý vám padne dobre do ruky. Je to všestranná zrkadlovka bez zrkadla a pomocou nej natočíte 4K video, je tu 24,1 Mpx snímač CMOS, procesor DIGIC 8 a výklopná dotyková obrazovka.

To všetko prináša fotografie a videá v nádherných farbách a detailoch. Pri sériovom snímaní dosiahnete rýchlosť 10 záberov za sekundu. Výhodou je, že na objekty je možné zaostrovať aj dotykom prsta na displej. Využiť môžete aj elektronický hľadáčik. A to najlepšie je, že nafotené zábery je možné hneď zdieľať so smartfónmi a počítačmi.

To je výhodné hlavne pre sociálne služby alebo zálohovanie na službe Irista. M50 podporuje Wi-Fi aj Bluetooth. Ako sme si overili, tento fotoaparát poskytuje veľmi dobrú kvalitu fotografií, ale hlavne videí. K dispozícii je 3,5 mm jack na pripojenie externého mikrofónu. Veľmi presné je zaostrovanie s využitím technológie dvojitých pixelov. Fotoaparát existuje v bielej a čiernej farbe.

Cena: telo – 589,99 EUR, telo + objektív M18-155 S – 959,99 EUR

Zapožičal: Canon