Redizajn loga spoločnosti WESTech označuje obnovenie úlohy IT distribútora.

Vývoj nových technológií mení náš každodenný život tak, že cesty produktov k zákazníkovi si vyžadujú nový prístup a postoj.

„Nutnosť posilniť výmenu poznatkov a technológií sa stala kľúčovou. V oboch smeroch: od výrobcov po partnerov a od trhu, späť k výrobcom. Veríme, že náš budúci úspech, ako spoločnosť závisí od procesu učenia sa nášho tímu a schopnosti efektívne prenášať vedomosti v rámci dodávateľského reťazca. Naše nové logo a príbeh sú prvým viditeľným dôkazom toho, ako je skupina ELKO integrovaná do transformácie priemyslu, zlepšovania efektívnosti a zabezpečenia trvalo udržateľného rozvoja,“ hovorí Svens Dinsdorfs, generálny riaditeľ skupiny ELKO Group.

Nový vzhľad

Nová vizuálna identita značky WESTech odzrkadľuje svoju úlohu distribútora pri zlúčení odborných znalostí a skúseností z trhu, dodávateľov a predajných kanálov a zjednodušenie prístupu pre všetkých partnerov.

Logo WESTech pozostáva z textového poľa „PART OF ELKO GROUP“ (pobočka medzinárodnej skupiny ELKO GROUP). Logo WESTech sa môže používať v rôznych farbách, čo odráža rôznorodosť. Rozmanitosť je neoddeliteľnou súčasťou identity WESTech-u, ktorá otvára dvere širokej škále možností, skúseností, vedomostí a silných stránok.

Značky: