Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Moderné a trendové oblečenie je pre dnešné deti nevyhnutnosťou, veď nechcú zaostávať za dospelými. V novej kolekcii Mercedes-Benz 2019 sa nachádzajú štýlové a praktické kúsky oblečenia a batožiny, ako aj príslušenstvo a sympatickí sprievodcovia na cestách. Výrazným prvkom kolekcie je robotická potlač Mercedes-Benz, ktorá zdobí rôzne produkty a na ruksakoch a taškách s kolieskami dokonca svieti v tme.

Bavlnené červeno-biele pásikavé tričko s flitrami pre dievčatá, svetlomodré bavlnené tričko s potlačou a výšivkou Mercedes-Benz pre chlapcov a k tomu modré plavkové šortky z rýchlo schnúceho polyesteru pre chlapcov. To je len niekoľko z nových modelov oblečenia pre deti. K tomu svetlozelená golfová čiapka Mercedes-Benz pre deti od značky PUMA. Leto sa môže začať!

Na cestovanie na krátke výlety aj objaviteľské expedície sú pripravené tašky s motívmi robotov vo farebných kombináciách čierna/ružová a čierna/modrá. V ponuke sa nachádzajú taška cez rameno, kľúčenka, malý ruksak s priehradkou na chladiacu vložku alebo odolný veľký ruksak či taška na kolieskach.

Svoju osobnosť môžu deti vyjadriť aj kolekciou Beast of the Green Hell s pôsobivou siluetou vozidla Mercedes AMG GT R v charakteristickej svietiacej zelenej farbe. Kolekcia obsahuje bavlnené tričko s fluoreskujúcou potlačou, čiapku Mercedes-AMG GT R ako aj športové vrecko na telocvik s vnútornými a vonkajšími vreckami na zips. Zaujímavosťou sú detské vodotesné náramkové hodinky AMG.

Ohnivo červená farba charakterizuje detské príslušenstvo ikonickej Triedy G. Tvoria ho protišmykové plyšové papuče či medvedík meniaci sa pomocou zipsu na zadnej strane na Triedu G. Cestovateľskú kolekciu dopĺňa elegantný kufor Triedy G z polypropylénu.

Značky: