Note 8 Pro dostane do výbavy 64 Mpx senzor a zostavu štyroch fotoaparátov.

Začiatkom tohto mesiaca Redmi predstavilo svoje plány na predstavenie smartfónu so 64 Mpx senzorom. Tohto zariadenia sme sa mali podľa prvých informácií dočkať až vo 4. kvartáli. Najnovšie sa dozvedáme, že novinky v podobe modelov Redmi Note 8 a 8 Pro sa predstavia už 29. augusta.

Redmi zdieľalo na sociálnej sieti Weibo plagát, ktorý prezrádza, že Note 8 Pro bude mať fotoaparáty umiestnené v strednej časti zadnej steny, pričom štvrtá kamera bude umiestnená napravo od tejto zostavy.

Obrázok ďalej odhaľuje, že novinka nepríde so skenerom odtlačkov prstov v displeji, ale ten bude umiestnený práve pod spomínanou zostavou trojice fotoaparátov v spodnej časti. Spoločnosť 29. augusta okrem modelu Note 8 Pro predstaví aj klasický model Note 8, ktorý takisto môže obsahovať 64 Mpx senzor, čo zatiaľ nie je potvrdené. Zo známej výbavy spomenieme aj čipset, ktorým bude tentokrát Helio G90T od Mediateku.

Viac podrobností o pripravovanej sérii Note 8 by sme mali spoznať už budúci štvrtok 29. augusta, kedy príde aj k oficiálnemu predstaveniu oboch noviniek.

Zdroj: Weibo

Prečítajte si aj:

Recenzia Xiaomi Redmi Note 7: Cenovo atraktívna klasika

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.