Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dňa 6.10.2019 uskutočnila nadácia Sloboda zvierat Deň otvorených dverí, ktorý nadväzoval na Svetový deň zvierat. K tejto úspešnej akcii z veľkej časti dopomohla aj aplikácia Bolt, prostredníctvom ktorej mohli užívatelia poslať dary pre zvieratá z útulku.

Darcovstvo prebehlo 4.10.2019 v Bratislave, prostredníctvom vodičov, ktorí na objednanej adrese zdarma vyzdvihli dary pre zvieratá. Darovať sa dalo krmivo, či ďalšie konkrétne uvedené vecné dary len jedným jednoduchým kliknutím. Tým Bolt umožnil, aby mohli pomôcť dobrej veci aj imobilní či zaneprázdnení ľudia.

Vodičom Boltu sa podarilo pre útulok vyzbierať veľa darov ako vôdzky, deky, plachty, perinky či uteráky. Taktiež doviezli do útulku 160 kilogramov granúl a približne 20 kilogramov konzerv. Regionálny manažér spoločnosti Bolt pre strednú Európu Roman Sysel potešene dodáva: “Vďaka patrí všetkým darcom, ktorí sa zapojili, ale aj Slobode zvierat, pretože nám dala možnosť vzájomnej spolupráce, ktorá pomohla dobrej veci. Všetci, ktorí sa akcie zúčastnili a poskytli dary pre útulok sa môžu tešiť nielen dobrému pocitu, ale taktiež promokódom na jazdu zdarma od spoločnosti Bolt. “

Sloboda zvierat s veľkým potešením prijala pomoc spoločnosti Bolt. Kristína Mangová Devínska, zástupca nadácie dodáva: “Sme veľmi nadšení z tejto iniciatívy, najmä za to, že sa jednalo o vôbec prvý raz, kedy sa firma ponúkla dobrovoľnej pomoci sama od seba. Veľmi by sme si priali, aby sme túto skvelú akciu s Boltom ešte zopakovali.”

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Značky: