Office 2021 bol vydaný v októbri 2021 a Office 2019 bol vydaný v januári 2019.

Office 2021 je pokročilejší a pridáva mnoho funkcií. V Office 2021 chceme predstaviť najmä funkciu spolupráce v reálnom čase, ktorá je vhodná najmä pre obľúbené vzdialené kancelárie a kolegov na plnenie úloh. Word/Excel/PowerPoint môžu upravovať dokumenty spoločne a viacero ľudí môže upravovať ten istý dokument súčasne. Všetci sú upozornení na aktualizáciu súborov; keď viete, kto s vami upravuje dokument a kde ho upravuje, je spolupráca s kolegami jednoduchšia a pohodlnejšia.

Okrem toho má Office 2021 rovnaký vzhľad ako Windows 11; Microsoft Excel 2021 je najkomplexnejšia a najjednoduchšie použiteľná tabuľková aplikácia na súčasnom trhu. Novo pridaná funkcia XLookup umožňuje rýchlejšie organizovať údaje a ďalšie nové funkcie. Stručne povedané, v skutočnosti Office 2021 a Office 2019 v skutočnej aplikácii nie je veľký rozdiel, s rozložením slova, napíšte zmluvu, s PPT, aby ste urobili plánovanie a riešenia, s programom Excel, aby ste urobili rozpočet projektu a výkazy príjmov a výdavkov, takmer necítite žiadnu medzeru. Samozrejme, na snahu o profesionálnejšie funkcie na zvýšenie pracovného odbytu je výhodnejší Office 2021, ale len na osobnú alebo domácu kanceláriu stačí Office 2019.

Godeal24’s Cyber Week Deals, a teraz najnovší Office 2021 je len 24,24 €, čo vám ušetrí viac ako 90% v porovnaní s oficiálnou cenou spoločnosti Microsoft vo výške 439,99 USD. Pri kúpe viacerých balíkov Office 2021 už za 14,85 €! Ak vám nové funkcie balíka Office 2021 veľa nehovoria, veľmi dobrou voľbou je aj Office 2019. Aj počas kybernetického týždňa je Office 2019 len za 22,59 €! Godeal24 je veľmi bezpečná platforma na predaj softvéru, stačí si zakúpiť licenčný aktivačný kľúč od Godeal24 a potom si ho stiahnuť z oficiálnej webovej stránky softvéru a aktivovať pomocou aktivačného kódu, takže softvér, ktorý používate, je 100 % bezpečný a originálny! Počas inštalácie a používania poskytuje spoločnosť Godeal24 nepretržitú technickú podporu a sľubuje doživotný popredajný servis! Zdieľajte túto ponuku so spolupracovníkmi a priateľmi!

Zvýšte svoju produktivitu za nízke náklady! Časovo obmedzená ponuka!

Bezpečnejší spôsob získania funkčného kľúča na aktiváciu systému Windows 10!

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes! (kód kupónu: DDA62)

Z úžasného predaja vám spadne čeľusť! Absolútne skvelá ponuka!

Až do 50% vypnutie na viac Windows a Office! (kód kupónu: DDA50)

Godeal24 ponúka aj široký výber počítačových nástrojov vrátane špičkových hier, bezpečnostného antivírusového softvéru, softvéru na úpravu videa a rôznych ďalších aplikácií a programov. Môžete využiť neuveriteľne výhodné ponuky na známy softvér, ktorý ponúkajú, ako napríklad Ashampoo PDF Pro 3 alebo IObit Driver Booster 9 Pro.

Praktický softvér pre počítačové nástroje:

Prečo si vybrať Godeal24?

– Ušetrite peniaze: Môžete získať akúkoľvek verziu Windows alebo Office! Získate aj všetky najnovšie aktualizácie softvéru a zabezpečenia od spoločnosti Microsoft.

– Legálnosť licencie: Softvér si stiahnete priamo z oficiálnej webovej lokality spoločnosti Microsoft a potom ho aktivujete pomocou aktivačného kódu. Produkt je 100 % originálny. Licencie spoločnosti Godeal24 sú legálne a spoločnosť Godeal24 poskytuje záruku na každú predanú licenciu.

– Zákaznícka podpora 24/7: Pri zakúpení ktoréhokoľvek softvérového balíka spoločnosti Godeal24 máte nárok na služby zákazníckej podpory, ak sa vyskytnú problémy s inštaláciou alebo používaním týchto balíkov. A spoločnosť Godeal24 poskytuje doživotný popredajný servis!

Kontaktný e-mail: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: