Sygic oznámil, že používatelia obľúbenej aplikácie Family Locator budú mať najnovšie prístup aj k vylepšenej funkcii Flight Tracker.

Funkcia Flight Tracker bola doposiaľ k dispozícii len pre používateľov s prémiovým balíkom. Vďaka partnerstvu so spoločnosťou FlightAware môže teraz Sygic informovať rodiny o odletoch a pristátiach lietadiel, oneskorených príletoch alebo zrušených letoch bez toho, aby ich príbuzní v lietadle potrebovali GPS či dátové pripojenie.

Family Locator sa tak stal prvou aplikáciou na svete, ktorá členom rodiny ponúka základné sledovanie letov zdarma. V aplikácii pribudla tiež možnosť prihlásiť sa vopred aj do viacerých letov, vďaka čomu sa používatelia nemusia prihlasovať pri každom prestupe. Rodičia či príbuzní tak môžu sledovať svojich potomkov, kamkoľvek sa vyberú.

Aplikácia Family Locator je dostupná pre platformy iOS a Android a vybavená je množstvom bezplatných funkcií, ale aj exkluzívnych možností pre používateľov s prémiovým balíkom. Bezplatné funkcie zahŕňajú sledovanie letov s poskytnutím základných informácii o lete; polohu v reálnom čase; upozornenia na nahlásenie polohy a núdzové upozornenia; upozornenia na bezpečné a nebezpečné zóny a bezplatné posielanie správ. Používatelia s prémiovým balíkom majú navyše funkciu monitorovania letov s podrobnejšími informáciami a sedem dňovú históriu polohy a pohybu členov svojej rodiny.

Aplikáciu Family Locator testovalo a schválilo 70 000 rodín a získala tak ocenenie Parent Tested Parent Approved.

 

Značky: