Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od minulého týždňa majú zákazníci spoločnosti Bolt na Slovensku možnosť predplatiť si digitálnu taxislužbu a získať tak prístup k exkluzívnym výhodám.

Tie platia v celej krajine a zahŕňajú ochranu cien, bezplatné zrušenie jazdy, prednostné vyzdvihnutie a prednostné doručenie jedla z reštaurácií prostredníctvom služby Bolt Food. Spoločnosť Bolt plánuje po lokálnych testoch pridať do služby Bolt Plus aj ďalšie funkcie, napríklad bezplatné zvýšenie kategórie vozidla. Úvodný  mesiac bude služba stáť akciových 5 centov.

Služba Bolt Plus pomôže verným používateľom aplikácie Bolt šetriť čas vďaka prednostnému vyzdvihnutiu. To im umožní rýchlejší odvoz vďaka tomu, že ich jazdy budú uprednostnené v čase, keď je po vodičoch veľký dopyt. Týka sa to aj doručenia jedla, kedy budú členovia uprednostnení v prípade veľkého dopytu po kuriéroch. Členstvo tiež pomôže zákazníkom ušetriť peniaze vďaka ochrane cien, čiže počas špičky bude maximálna cena zastropovaná, čím bude ich rozpočet udržaný v predvídateľných medziach. Členovia budú informovaní, koľko ušetria na každej jazde vďaka tejto ochrane cien.

Bolt Plus je tak ďalším spôsobom, ako môžu partnerskí vodiči Boltu zvýšiť svoje zárobky a zároveň poskytovať svojim zákazníkom vysokú kvalitu, pretože všetky úspory nákladov pre zákazníkov pokryje spoločnosť Bolt a prenesie ich na partnerských vodičov ako súčasť ich zárobkov. Služba Bolt Plus bude pre zákazníkov na Slovensku dostupná za zvýhodnenú cenu 5 centov počas úvodného obdobia jedného mesiaca od prvej aktivácie, aby si zákazníci mohli tieto výhody pohodlne vyskúšať. Následne bude cena mesačného predplatného 5,99 eur.

Od našich najvernejších zákazníkov využívajúcich digitálnu taxislužbu vo viac ako 45 krajinách, vieme, že chcú mať väčšiu kontrolu jednak nad svojím časom a aj nad výdavkami pri objednávaní jázd v aplikácii Bolt. Preto spúšťame službu Bolt Plus s exkluzívnymi výhodami, ktoré našim pravidelným zákazníkom poskytujú väčšiu kontrolu nad ich jazdami. Je to ďalší krok smerom k nášmu poslaniu vytvárať mestá pre ľudí, a ako tiež vieme, dostupné ceny sú rozhodujúcou súčasťou sprístupňovania digitálnej taxislužby a udržateľnejších alternatív dopravy väčšiemu počtu ľudí,“ hovorí Soňa Stloukalová, Country Manager platformy Bolt pre Českú a Slovenskú republiku.

Značky: