Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Bezproblémové párovanie, Qi dobíjanie, 12mm meniče, 9 hodín prehrávania a stupeň krytia IPX5.

Belkin, už 40 rokov popredná značka spotrebnej elektroniky, rozširuje svoju ponuku skutočne bezdrôtových slúchadiel (TWS) o model SoundForm Motion. Slúchadlá SoundForm Motion prinášajú úžasne plný zvuk a celodenné pohodlie vďaka 12mm meničom a trom predvoľbám ekvalizéra s riešením Belkin Signature Sound. Slúchadlá zabezpečia až 9 hodín nepretržitého prehrávania a ďalších 24 hodín kapacity prehrávania s dobíjacím puzdrom. Stupeň krytia IPX5 znamená, že sú odolné proti potu a striekajúcej vode. Technológie potlačenia okolitého hluku (ENC) a Clear Call Quality s dvomi mikrofónmi v každom slúchadle umožňujú prepojiť hovory medzi ľuďmi aj v hlučnom prostredí, ako je preplnená kaviareň, hromadná doprava alebo letisko.

Dobíjanie bez nutnosti zapojenia do zásuvky

Bezdrôtové dobíjacie puzdro slúchadiel Belkin SoundForm Motion umožňuje navyše bezdrôtové nabíjanie na akejkoľvek nabíjacej podložke podporujúcej technológiu Qi. Navyše je na veku puzdra umiestnený grafický sprievodca pre dotykové ovládanie a nastavenie.

Rýchle párovanie

Slúchadlá Belkin SoundForm Motion prinášajú kvalitný zvuk v bezdrôtovom pripojení s bezproblémovým, ľahkým párovaním Bluetooth 5.2 a spoľahlivým pripojením až na vzdialenosť 9 metrov.

Počujte a buďte počutý

Slúchadlá Belkin SoundForm Motion majú celkom štyri mikrofóny, po dvoch v každom náušníku. Každý hovor tak znamená vysoko osobnú konverzáciu.

Skvelý zvuk všade na cestách

Technológia potlačenia okolitého hluku (ENC) filtruje vonkajší hluk, keď idete pešo, cestujete vlakom alebo autobusom. Pohodlný režim Mono umožňuje používať jedno slúchadlo, aby ste šetrili batériu a mali prehlaď o svojom okolí.

Cena a dostupnosť

Bezdrôtové slúchadlá Belkin SoundForm Motion sú dostupné v dvoch farebných prevedeniach (čierna alebo biela) u vybraných predajcov a resellerov. Doporučená koncová cena je 39 EUR. Produkty Belkin sú okrem iného dostupné prostredníctvom internetových obchodov Smarty.sk a iStores.sk.

Špecifikácie:    

Rýchle nabíjanie: 10 minút nabíjania zabezpečí 1 hodinu prehrávania 

Bezproblémové párovanie: Bluetooth 5.2 s dosahom 9 metrov

Dva mikrofóny v každom slúchadle pre čisté hovory 

Potlačenie okolitého hluku (ENC)

Monofónny režim pre úsporu batérie a udržanie povedomia o okolí 

12mm meniče poskytujú vysoko verný zvuk 

Tri predvoľby ekvalizéra na prispôsobenie počúvania  

Celodenné pohodlie a pevné tesnenie pre izoláciu hluku 

Intuitívne dotykové ovládanie  

Sprievodca dotykovým ovládaním pohodlne umiestnený v nabíjacím puzdre 

Odolnosť proti potu a striekajúcej vode so stupňom krytia IPX5 

Certifikácia Qi 

Značky: