Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Získajte jednoduché bezdrôtové nabíjanie, kvalitný zvuk a ďalšie príslušenstvo. Bezdrôtové slúchadlá SoundForm s potlačením šumu a bezdrôtové slúchadlá cez uši ponúkajú vysokú vernosť počúvania a zároveň vám umožnia počuť a byť počuť počas hovorov.

Využite powerbanky, produkty na nabíjanie viacerých zariadení a audio vhodné pre deti. Ak cestujete s viacerými zariadeniami, zvážte nabíjačky s viacerými portmi USB-C alebo kombináciou portov USB-C a USB-A, aby ste mohli nabíjať zariadenia všetkých súčasne.

Zostaňte nabití, majte svoje zariadenia pripojené a nikdy nezmeškajte žiadny hovor. Pokiaľ nechcete. Keď leto znamená služobné cesty, oceníte kompaktnú a ľahkú nabíjačku, ktorú ľahko zbalíte do batožiny. Prenosné rozbočovače pomôžu premeniť váš notebook na výkonnú pracovnú stanicu vhodnú na cesty.

Belkin BoostCharge – 5K magnetická bezdrôtová power banka so stojanom

Prenosná magnetická bezdrôtová power banka 5K + stojan poskytuje vášmu iPhonu bezpečný 7,5W výkon bezdrôtového nabíjania bez káblov a potreby pripojenia k zdroju napájania. Rozkladací stojan ponúka pohodlný a hands-free spôsob, ako počas nabíjania streamovať alebo uskutočňovať videohovory.

Belkin SoundForm Pulse – slúchadlá s potlačením okolitého hluku

Vychutnajte si vysoko verný zvuk a prémiové funkcie. Tri mikrofóny v každom náušníku s technológiou Hybrid ANC (Active Noise Cancelling), ktorá tlmí okolitý hluk.

Belkin BoostCharge Pro – bezdrôtová nabíjacia podložka 3 v 1 s podporou MagSafe 15 W

Nabíjajte svoje zariadenia Apple rýchlejšie a pohodlnejšie s magnetickou rýchlonabíjacou podložkou pre Apple Watch Series 7, 8, 9 a technológiou MagSafe pre modely iPhone 15, 14, 13 a 12.

Belkin USB-C Multimedia Hub– multimediálny rozbočovač USB-C

Vďaka kompaktným rozmerom a odolnému dizajnu si tento dokovací rozbočovač s USB-C môžete ľahko vziať kamkoľvek so sebou, stačí ho hodiť do tašky a ísť.

Ďalšie odporúčané produkty Belkin na cesty na dovolenku nájdete tu.

Výhradným distribútorom spoločnosti Belkin pre Slovensko je spoločnosť SWS a.s. a AT Computers a.s.

Značky: