Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný poskytovateľ sieťových riešení, oznamuje uvedenie svojich najnovších produktov v rámci rady Omada L2+ plne spravovateľných switchov: SG3452XMPP a SG3428XMPP. Tieto vysoko výkonné produkty sú vybavené technológiou 90 W PoE++, čo umožňuje napájanie náročných zariadení, ako sú bezdrôtové prístupové body, bezpečnostné kamery a ďalšie sieťové prvky.

Model SG3452XMPP ponúka 48 gigabitových portov RJ45 a 4x 10G SFP+ sloty s celkovým rozpočtom PoE 750 W, zatiaľ čo SG3428XMPP disponuje 24 gigabitovými portami RJ45 a 4x 10G SFP+ sloty s celkovým . . Oba modely podporujú technológiu 90 W PoE++ podľa štandardu 802.3bt Type 4, ktorá zaisťuje dostatočný výkon pre napájanie aj tých najnáročnejších zariadení.

Switche sú vybavené pokročilými funkciami zabezpečenia, vrátane ochrany pred DoS útokmi, ACL filtrovania a 802.1X autentizácie pre zaistenie bezpečnosti a spoľahlivosti siete. Integrácia s platformou Omada SDN umožňuje centralizovanú správu a monitorovanie siete prostredníctvom jednotného rozhrania. To uľahčuje konfiguráciu a správu sieťových zariadení. Samostatná správa je potom možná aj cez webové rozhranie, CLI príkazy (Telnet a sériová konzola), SNMP a RMON. Oba modely disponujú odolným kovovým puzdrom na montáž do 19“ racku.

TP-Link kladie dôraz na ekologickú udržateľnosť a energetickú úspornosť, čo sa odráža v technológii automatického nastavenia napájania podľa aktuálnej potreby.

Kľúčové vlastnosti nových Omada L2+ switchov:

  • Výkonný PoE++ napájací výkon: Oba modely podporujú technológiu 90 W PoE++.
  • Škálovateľnosť a flexibilita: Model SG3452XMPP ponúka 48 gigabitových portov a 4 10G SFP+ sloty, zatiaľ čo SG3428XMPP disponuje 24 gigabitovými portami a 4 10G SFP+ slotmi.
  • Vysoká úroveň zabezpečenia: Oba switche sú vybavené pokročilými funkciami zabezpečenia, vrátane ochrany pred DoS útokmi, ACL filtrovania a 802.1X autentizácie.
  • Jednoduchá správa: Integrácia s platformou Omada SDN umožňuje centralizovanú správu a monitorovanie siete prostredníctvom jednotného rozhrania, čo uľahčuje konfiguráciu a správu sieťových zariadení.
  • Pokročilé funkcie: Statické smerovanie, VLAN, ACL, QoS, IGMP Snooping, OAM a DDM, podpora IPv6.
  • Energetická efektivita: Automatické nastavenie napájania podľa aktuálnej potreby.
  • Záruka a podpora: Záruka 5 rokov, lokálna obchodná a technická podpora v slovenčine zdarma.

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/business-networking/omada-switch-l3-l2-managed/sg3452xmpp/

https://www.tp-link.com/cz/business-networking/omada-switch-l3-l2-managed/sg3428xmpp

Značky: