Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových riešení a produktov inteligentnej domácnosti, predstavuje novinku na trhu domácej bezpečnosti – sadu s bezdrôtovou kamerou Tapo C410 v balení so solárnym panelom. Produkt poteší všetkých užívateľov, ktorí hľadajú spoľahlivú a bezúdržbovú bezpečnostnú kameru bez nutnosti káblového pripojenia či menenia batérií.

Spoľahlivé nočné videnie vo vysokom rozlíšení

Bezdrôtová kamera Tapo C410 sa vyznačuje vysokým rozlíšením 2K 3MP, ktoré umožňuje zreteľné a ostré zábery. Vďaka vysoko kvalitnému obrazu sú zaberané detaily lepšie rozoznateľné, čo zohráva kľúčovú úlohu pri identifikácii osôb alebo registračných značiek vozidiel. Kamera je vybavená pokročilým nočným videním, ktoré zaisťuje kvalitné zábery aj za zhoršených svetelných podmienok. Integrované infračervené LED diódy umožňujú sledovanie až na vzdialenosť 30 metrov v úplnej tme.

Jednou z hlavných výhod kamery Tapo C410 je jej bezdrôtové pripojenie. Kamera využíva dvojpásmovú Wi-Fi sieť, čo zaisťuje stabilný a spoľahlivý prenos dát bez toho, aby bolo potrebné káblové pripojenie. Vďaka tomu je inštalácia jednoduchá a flexibilná bez nutnosti zložitých inštalačných prác.

Stačí 45 minút slnečného svitu denne

Kamera Tapo C410 spoločne so solárnym panelom, ktorý umožňuje jej nepretržité napájanie bez nutnosti výmeny batérií či pripojenia k elektrickej sieti, predstavuje úplne samostatné bezúdržbové zabezpečenie vďaka nepretržitému napájaniu zo slnečnej energie. Solárny panel je schopný energiu efektívne využívať na dobíjanie kamery, čo je nielen ekologické, ale aj ekonomicky výhodné riešenie. Táto vlastnosť je obzvlášť prínosná pre vonkajšie inštalácie, kde nie je vždy ľahko dostupný zdroj elektriny. Na celý jeden deň prevádzky stačí 45 minút priameho slnečného svetla.

Nabitá praktickými funkciami

Ďalšou dôležitou funkciou kamery Tapo C410 je inteligentná detekcia pohybu. Kamera dokáže rozpoznať pohyb a okamžite zaslať upozornenie na váš mobilný telefón prostredníctvom aplikácie Tapo, ktorá je dostupná pre Android a iOS v češtine aj slovenčine. Užívatelia si tiež môžu nastaviť špecifické oblasti detekcie pohybu. To minimalizuje falošné poplachy spôsobené napríklad padajúcim lístím alebo pohybom zvierat. Tapo C410 zároveň podporuje obojsmerný zvuk, ktorý umožňuje komunikáciu s osobami v blízkosti kamery. To sa hodí napríklad pri hovore s kuriérom. Maximálne pohodlie používateľov potom podčiarkuje kompatibilita s komunikačnými asistentmi Alexa a Google Assistant.

Záznamy z kamery môžu byť ukladané buď na microSD kartu s kapacitou až 512 GB, alebo do cloudového úložiska Tapo Care, ktoré za poplatok ponúka zabezpečený prístup k záznamom odkiaľkoľvek.

Aplikácia Tapo tiež poskytuje používateľom plnú kontrolu nad kamerou prostredníctvom ich mobilných zariadení. Dá sa tak kedykoľvek a odkiaľkoľvek sledovať živý prenos z kamery, prehrávať záznamy alebo upravovať nastavenia kamery. Aplikácia je užívateľsky prívetivá a intuitívna, čo zaisťuje jednoduché ovládanie aj pre menej technicky zdatných užívateľov.

Bezpečnostné opatrenia sú v prípade kamery Tapo C410 na najvyššej úrovni. Dáta sú šifrované pomocou pokročilých bezpečnostných protokolov, čím je zaistená ochrana pred neoprávneným prístupom. Kamera je tiež odolná voči nepriaznivým poveternostným podmienkam vďaka stupňu krytia IP65 a tým je chránená proti prachu a vode.

Kamera Tapo C410 KIT je teda ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivú a ľahko inštalovateľnú bezpečnostnú kameru s dlhodobým napájaním prostredníctvom solárneho panelu v sade.

Kľúčové vlastnosti Wi-Fi sady kamery a solárneho TP-Link Tapo C410 KIT:

  • Bezdrôtové flexibilné pripojenie
  • Rozlíšenie 2K 3MP
  • Farebné nočné videnie
  • Neprerušované napájanie pomocou solárneho panelu
  • Inteligentná detekcia osôb
  • Odolnosť IP65
  • Flexibilné možnosti ukladania záznamov (microSD, Cloud)
  • Podpora hlasových asistentov

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/cloud-camera/tapo-c410-kit/

Značky: