Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pokiaľ máte radi moderné technológie, ktoré sú zároveň štýlové a užívateľsky prívetivé, nový skladací smartfón HONOR Magic V3 vás rozhodne nadchne. Ponúka totiž všetko, čo si používateľ môže priať – od elegancie cez skvelý výkon až po šikovné funkcie s umelou inteligenciou, ktoré vám zjednodušia život.

Jedným z hlavných ťahákov skladacieho šikovného telefónu HONOR Magic V3 je jeho neuveriteľná tenkosť a ľahkosť. Vďaka 9,2 mm v zloženom stave a 226 g ide o najtenší skladací smartfón na svete[1]. Ak si zakladáte na tom, že váš telefón musí byť ľahko prenosný a pohodlný pri každodennom používaní, Magic V3 tieto požiadavky nepochybne spĺňa. A zároveň vďaka 6,43palcovému vonkajšiemu displeju a 7,92palcovému vnútornému displeju[2] prináša pohlcujúci vizuálny zážitok.

Moderná doba si žiada nielen rýchle a efektívne zariadenie, ale tiež technológie, ktoré uľahčujú každodenné úlohy. Preto vás určite poteší, že HONOR Magic V3 je vybavený širokou paletou funkcií s umelou inteligenciou. Medzi ne patrí napríklad funkcia AI Motion Sensing Capture pre rýchle fotenie alebo funkcia vylepšovania portrétov AI Portrétny režim, vďaka ktorým zvládne vytvárať profesionálne fotografie aj úplný začiatočník. Funkcie, vytvorené v spolupráci so službou Google Cloud, sú podporované umelou inteligenciou a umožnia vám zlepšiť celkovú efektivitu. Ide o funkcie HONOR AI Zmizík, Osobný prekladač a prekladateľské nástroje v HONOR Notes.

HONOR Magic V3 dbá i na zdravie vašich očí a ponúka funkcie, ako sú HONOR displej komfortný pre oči, 4 320Hz bezrizikové PWM stmievanie displeja[3], dynamické stmievanie, cirkadiánny nočný režim a zobrazenie prirodzených tónov.

Ďalším obrovským benefitom tohto šikovného telefónu je batéria s kapacitou 5150 mAh, ktorá zabezpečí dlhú výdrž aj pri intenzívnom používaní. A pokiaľ vám energie predsa len dôjde, telefón podporuje nielen 50W bezdrôtové nabíjanie, ale tiež 66W rýchle nabíjanie, vďaka ktorému budete za chvíľu opäť späť v prevádzke.

HONOR Magic V3, ktorý vyniká nielen obdivuhodným výkonom, ale i svojim elegantným dizajnom, je na slovenskom trhu dostupný od 5. septembra vo verzii s pamäťou 12 + 512 GB za cenu 1999 €. Aktuálne až do 29. septembra prebieha úvodná akcia – zľava 300€ + HONOR Magic-Pen + 66W nabíjačka a služba HONOR Care+, ktorá zahŕňa 6-mesačnú záruku na výmenu obrazovky. Akcia platí u predajcu Alza.


[1] Doteraz najtenší skladací šikovný telefón na svete.

[2] Pri konštrukcií displeja so zaoblenými rohmi je dĺžka uhlopriečky vnútornej obrazovky 7,92 palca a dĺžka uhlopriečky vonkajšej obrazovky 6,43 palca, merané ako štandardný obdĺžnik (skutočné zorné pole je u oboch obrazoviek o niečo menšie).

[3] Technológia 4 320Hz ultravysokofrekvenčného stmievania PWM má certifikáciu TÜV Rheinland Flicker-free a dosahuje úroveň stmievania bez rizika. Testovací štandard pre certifikáciu TÜV Rheinland Flicker-free vychádza z korelácie medzi úrovňou rizika blikania a frekvenciou blikania podľa normy IEEE Std 1789-2015, ktorá definuje úroveň bez blikania, pokiaľ je frekvencia stmievania vyššia ako 3 125 Hz. Vonkajšia obrazovka smartfónu HONOR Magic V3 podporuje stmievanie PWM s ultravysokou frekvenciou 4 320 Hz, zatiaľ, čo vnútorná obrazovka podporuje stmievanie PWM s frekvenciou 3 840 Hz, čo je efektívne v situáciách s nízkym jasom. Telefón nie je zdravotná pomôcka a nie je možné ho používať na liečbu.

Značky: