Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prievidza a jej okolie je ďalším mestom na Slovensku, kde si milovníci jedla môžu vďaka aplikácii Bolt Food objednať špeciality z renomovaných miestnych reštaurácií v pohodlí domova. Pre Prievidzu je to už druhá služba technologickej spoločnosti Bolt, ktorá v meste funguje. Od leta je možné objednať si dopravu prostredníctvom rovnomennej superaplikácie. Pri príležitosti spustenia služby bude Bolt Food rozvážať jedlo v okruhu 3 km zadarmo a navyše poskytne zľavu až 30 % prvú objednávku. Počiatočná testovacia prevádzka bude k dispozícii denne od 10.00 do 22.00 hod.

Prievidza sa stáva 17. mestom na mape Slovenska, kde pôsobí spoločnosť Bolt Food. Prostredníctvom aplikácie si budete môcť objednať jedlo z vybraných reštaurácií, medzi ktoré patrí aj Edgar Pub and Pizza, Haluškáreň, Holy Shot, PiroHi!, Panský pivovar Bojnice alebo McDonald’s. Spektrum reštaurácií a kaviarní sa bude rozširovať a pravidelne budú pribúdať ďalšie, aby zákazníci mohli vyskúšať to, čo im najviac chutí. Bude zaujímavé sledovať, či cheeseburger, ktorý bol vlani najobľúbenejším objednaným jedlom, ovládne miestne chute aj v Prievidzi  a okolí. Kuriéri Bolt doručia dobroty okrem Prievidze aj do susedných Bojníc. Rozvozová zóna bude pokrývať aj okolité obce Kanianka, Opatovce nad Nitrou a iné.

„Aplikácia nie je určená len pre tých, ktorí si chcú objednať špecialitu z obľúbenej reštaurácie alebo vyskúšať niečo nové a neznáme. Je to aj skvelá príležitosť pre partnerských kuriérov, pre ktorých môže byť skvelou príležitosťou na zárobok, ktorý sa zvyšuje aj počas jesene a zimy. Pre reštaurácie znamená účasť na platforme aj stabilný príjem a rozšírenie portfólia zákazníkov. V prípade Prievidze je výhodou aj prítomnosť ďalšej služby z portfólia Bolt, ktorá reštauráciám poskytne veľké množstvo zákazníkov, ktorí už Bolt využívajú,“ hovorí Jakub Moško, country manager Bolt Food na Slovensku.   

Aplikáciu Bolt Food na objednávanie jedla si môžete stiahnuť prostredníctvom Google Play alebo App Store. Potom si už len stačí vybrať jedlo zo širokej ponuky reštaurácií. Pred potvrdením objednávky aplikácia zákazníkom zobrazí cenu a predpokladaný čas doručenia. Po celý čas môže zákazník sledovať stav svojej objednávky a priebeh doručenia. Platba za doručenie je bezkontaktná. Vodič doručí a vyloží objednané, vopred zaplatené jedlo na mieste určenom zákazníkom prostredníctvom aplikácie. Po doručení sa suma za jedlo stiahne z platobnej karty uvedenej v aplikácii. Reštaurácie a kuriéri sa môžu zaregistrovať na webovej stránke food.bolt.eu.

Značky: