Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V dnešnej uponáhľanej dobe, keď sa bezpečnosť stáva čoraz dôležitejšou témou, prichádza značka VIGI od renomovaného výrobcu TP-Link s celým radom inovatívnych riešení, ktoré nevyžadujú veľké investície a poskytujú pokoj a ochranu pre každú domácnosť i menší podnik. Či už chcete mať prehľad o dianí okolo svojho domova, alebo ste majiteľom malého obchodu, kamery VIGI vám ponúknu pokoj a istotu za prijateľnú cenu.

Dohliadnite na svoj domov múdro

Kamery VIGI sú vybavené pokročilými technológiami, ako je napríklad AI detekcia, ktorá vie spoľahlivo identifikovať osoby, vozidlá, zvieratá, a dokonca aj manipuláciu s kamerou. To znamená, že už sa nemusíte obávať falošných poplachov spôsobených napríklad preletujúcim vtákom alebo padajúcim lístím.

S vysokým rozlíšením až 4K Ultra HD zachytíte aj tie najjemnejšie detaily. Či už potrebujete rozpoznať tvár potenciálneho narušiteľa alebo zachytiť prechádzajúce vozidlo, VIGI vám poskytne krištáľovo čistý obraz. A čo viac, vďaka pokročilej technológii nočného videnia budete mať dokonalý prehľad o dianí aj v tme.

Efektívne monitorovanie je ďalšou silnou stránkou kamier VIGI. Prostredníctvom intuitívnej mobilnej aplikácie, ktorá je voľne dostupná v češtine i slovenčine, môžete sledovať živý prenos z vašich kamier kedykoľvek a kdekoľvek. Aplikácia vám tiež umožňuje nastaviť zóny záujmu a okamžite vás upozorní, ak v týchto oblastiach dôjde k nejakému pohybu.

Výhody používania VIGI

1. Jednoduchá inštalácia a použitie: Kamery VIGI sú navrhnuté pre jednoduchú inštaláciu a intuitívne ovládanie, čo ich robí dostupnými aj pre technicky menej zdatných používateľov.

2. Cenová dostupnosť: Oproti mnohým iným bezpečnostným systémom ponúka VIGI vynikajúci pomer cena/výkon.

3. Flexibilita a škálovateľnosť: Systém možno ľahko rozširovať podľa meniacich sa potrieb používateľa.

4. Pokročilé funkcie: AI detekcia a nočné videnie zaisťujú spoľahlivú ochranu za všetkých podmienok.

5. Vzdialený prístup: Možnosť sledovať živý prenos a spravovať kamery odkiaľkoľvek prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Riešenie pre každého

V portfóliu značky VIGI nájdete modely ako VIGI C240, VIGI C350 a VIGI C230I mini, ktoré splnia potreby rôznych používateľov. Či už potrebujete nenápadnú kameru do interiéru, alebo robustný model pre vonkajšie použitie, VIGI má varianty, ktoré prispôsobíte svojim požiadavkám. Nižšie sa pozrieme na špecifiká jednotlivých modelov:

VIGI C240: Vonkajší všeumelec

Táto robustná kamera je ideálna pre vonkajšie použitie. S vysokým rozlíšením 4K a širokým zorným uhlom 180° pokryje rozsiahle oblasti. Odolná konštrukcia a pokročilé nočné videnie z nej robia dokonalého strážcu pre vašu záhradu, príjazdovú cestu alebo fasádu obchodu.

VIGI C350: Vševidiace oko

Táto kamera je perfektnou voľbou pre veľké priestory. Vďaka širokému zornému uhlu môžete sledovať rozsiahle oblasti s jediným zariadením. Ideálna pre sklady, výrobné haly alebo rozľahlé obchodné priestory.

VIGI C230I mini: Diskrétny ochranca

Táto kompaktná vnútorná kamera sa vďaka svojmu minimalistickému dizajnu hodí do každého interiéru. Napriek svojej malej veľkosti ponúka Full HD rozlíšenie a pokročilú AI detekciu. Perfektná voľba pre domácnosti, malé kancelárie alebo ako doplnková kamera do oblastí vyžadujúcich diskrétne monitorovanie.

Upozornenie na všetko, čo je dôležité

Kamery VIGI dokážu rozpoznať pohyb a okamžite zaslať upozornenie na váš mobilný telefón prostredníctvom aplikácie, ktorá je dostupná pre Android a iOS v češtine i slovenčine. Používatelia si tiež môžu nastaviť špecifické oblasti detekcie pohybu. To minimalizuje falošné poplachy spôsobené napríklad padajúcim lístím či pohybom zvierat. Kamery VIGI zároveň podporujú obojsmerný zvuk, ktorý umožňuje komunikáciu s osobami v blízkosti kamery. Maximálne pohodlie používateľov potom podčiarkuje možnosť integrácie s rôznymi systémami pre správu videí (VMS) a podpora štandardov ONVIF pre jednoduchú integráciu do existujúcich bezpečnostných systémov.

Praktické využitie a príklady

Kamery VIGI nachádzajú v praxi široké uplatnenie a stávajú sa nepostrádateľným pomocníkom v mnohých situáciách. V domácnostiach slúžia predovšetkým na ochranu majetku a zaistenie bezpečia rodiny. Majitelia domov často inštalujú kamery pri hlavnom vchode, čo im umožňuje sledovať, kto prichádza a odchádza. Rodičia oceňujú možnosť overiť, či ich deti bezpečne dorazili zo školy, ale kamery sú veľmi užitočné napríklad aj pri doručovaní balíkov – môžete tak ľahko skontrolovať, či kuriér skutočne nechal zásielku na dohodnutom mieste, alebo s ním pomocou obojsmerného audia komunikovať.

Pre majiteľov malých podnikov sú kamery VIGI neoceniteľným nástrojom. V obchodoch pomáhajú predchádzať krádežiam a zároveň chránia zamestnancov. Monitoring pokladničnej zóny znižuje riziko podvodov a zaisťuje bezpečnosť personálu. V skladových priestoroch kamery pomáhajú kontrolovať inventár a predchádzať stratám.

Vlastníci nehnuteľností ako sú chaty alebo prenajímané byty, využívajú kamery VIGI na dohľad nad svojím majetkom. Môžu tak ľahko skontrolovať stav objektu bez toho, aby museli cestovať. To sa môže hodiť trebárs pri rekonštrukciách alebo stavebných prácach, keď majitelia môžu na diaľku sledovať postup prác.

Ochrana vozidiel a majetku je ďalšou oblasťou, kde sa kamery VIGI osvedčujú. Inštalácia na parkovacom mieste alebo v garáži pomáha predchádzať krádežiam a vandalizmu.

Budúcnosť bezpečnosti s VIGI V dobe, keď sa náš svet zdá byť čoraz zložitejší, prináša VIGI jednoduché, praktické riešenia pre zaistenie väčšej bezpečnosti a pokoja. Či už chcete ochrániť svoj domov, obchod alebo kanceláriu, VIGI ponúka riešenie šité na mieru vašim potrebám. S pokročilými funkciami ako AI detekcia, vysoká kvalita obrazu a jednoduchá inštalácia, zaručuje bezpečnosť na najvyššej úrovni. Kamery vám poskytnú nielen ochranu, ale aj pocit istoty v každom okamihu.

Značky: