Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Western Digital Corp. dnes oznámila, že očakávané 2TB* pamäťové karty SanDisk Extreme PRO® SDXC™ UHS-I a SanDisk microSDTM Express, ktoré boli predstavené začiatkom tohto roka, sú už v predaji.

Tieto pokročilé pamäťové karty sú navrhnuté tak, aby spĺňali rastúce požiadavky dnešných komplexných pracovných postupov v oblasti médií a zábavy (M&E), a pomôžu profesionálom zefektívniť ich procesy a udržať krok s vysoko náročnými projektmi. Či už prenášate obsah vo vysokom rozlíšení, alebo natáčate video v rozlíšení 4K, pamäťové karty SanDisk Extreme PRO® SDXC™ UHS-I a SanDisk microSDTM Express 2TB* poskytujú rýchlejší a spoľahlivejší výkon, ktorý tvorcom pomôže ľahko zvládnuť aj tie najnáročnejšie dátové projekty.

2TB pamäťová karta SanDisk Extreme PRO® SDXC™ UHS™

Prvá 2TB UHS-I SDXC™ karta na svete1 ponúka obrovskú úložnú kapacitu, ktorá vám umožní zachytiť viac snímok vo vysokom rozlíšení a nahrať viac 4K UHD2 videí na jednu kartu. Táto 2TB karta SD má odporúčanú maloobchodnú cenu 383 EUR.

Pamäťová karta SanDisk microSD Express 128 – 256 GB

Až 4,4-násobne vyššia prenosová rýchlosť ako pri najrýchlejšej kartemicroSDTM UHS-I od spoločnosti Western Digital3. karta SanDisk microSD Express prináša bezprecedentnú rýchlosť a poskytuje úložisko a výkon pre profesionálov, ktorí sa venujú intenzívnym pracovným postupom. Táto karta microSD má odporúčanú maloobchodnú cenu 56, resp. 73 EUR.

Pamäťové karty budú čoskoro k dispozícii na nákup u autorizovaných predajcov, v e-shopoch a teraz aj na SanDisk.com.

https://shop.sandisk.com/cs-cz/products/memory-cards/sd-cards/sandisk-extreme-pro-uhs-i-sd?sku=SDSDXXD-2T00-GN4IN
https://shop.sandisk.com/cs-cz/products/memory-cards/microsd-cards/sandisk-microsd-express-memory-card?sku=SDSQXFN-128G-GN4NN
https://shop.sandisk.com/cs-cz/products/memory-cards/microsd-cards/sandisk-microsd-express-memory-card?sku=SDSQXFN-256G-GN4NN