Bude v dvoch verziách a s vylepšeným ovládačom.

NVIDIA bude na výstave CES 2017 prezentovať niekoľko noviniek. Okrem iného by sme sa mali dočkať aj nových zariadení z rodiny SHIELD a hoci výrobca nedefinuje, čo presne to bude, internetom kolujú dohady o novej verzii multimediálneho prehrávača NVIDIA SHIELD Android TV.

Portál Android Police dokonca zverejnil fotografie zariadenia a tvrdí, že NVIDIA predstaví až dve verzie svojho prehrávača so systémom Android TV. Na pohľad vyzerajú totožne a jedinú pozornosť púta upravený dizajn herného ovládača. Všimnite si atypické geometrické tvary a trochu ergonomickejší dizajn v porovnaní s aktuálnym modelom.

Dve verzie SHIELD TV by sa mali odlišovať rozmermi a dá sa predpokladať, že ponúknu odlišný výkon, porty alebo úložisko. Ako tomu naozaj je, sa dozvieme až v januári.

Väčší model z dvojice nových zariadení. Všimnite si najmä pomer tela prehrávača k diaľkovému ovládaču a porovnajte ho s titulným obrázkom, na ktorom je menší z dvojice modelov

Zdroj: Android Police

Prečítajte si aj:

Test TOUCHIT: Druhý pohľad na NVIDIA SHIELD Android TV

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit