Tentokrát to bude gumený kruh.

Nintendo sa vždy snažilo prinášať rozšírené možnosti ovládania svojich konzol, aby sme cvičili aj doma zábavne, či už s Wii Fit, Wii Balance Board alebo Fitness Boxing. Najnovšie spoločnosť pripravuje gumený kruh, ktorý poslúži predovšetkým na cvičenie. Spoločnosť Nintendo vydala promo video, v ktorom prezentuje „nový zážitok pre Nintendo Switch“. Video zobrazuje ľudí z rôznych častí sveta. Tí pri cvičení využívajú niečo ako gumenú obruč, vrátane senzorov.

Z videa vieme vyčítať, že s vysokou pravdepodobnosťou ide o určitú formu cvikov, ktoré zahŕňajú výskoky, streľbu z luku, alebo aj stláčanie vybraných častí tela. Aj napriek tomu, že video je iba upútavkou na nový ovládač, tak informuje, že spoločnosť čoskoro prezradí ďalšie podrobnosti.

Z videa sa dá vyčítať, že kruh dokáže uchytiť ovládač Joy-Cons, zatiaľ čo ďalší ovládač je možné pripnúť napríklad na stehno pomocou remienka. Týmto spôsobom je pravdepodobne veľmi citlivo sledovaný pohyb. Gumený kruh je tak možné používať iba jednou osobou, ale podľa videa je aj  zrejmé, že zábavy si užije spolu aj celá rodina v rôznych výzvach a hrách.

Video o novom ovládači veľa neprezrádza, tak pre viac informácií budeme musieť počkať ešte pár dní. Všetko podstatné sa dozvieme už tento štvrtok 12. septembra.

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Nintendo predstavilo svoju novú konzolu Switch Lite. Dočkáme sa jej už v septembri

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.