Pracujú ľudia vo vašej kancelárii efektívne? Sú všetky technológie nastavené tak, aby šetrili čas? Alebo to funguje u vás podobne, ako bolo zistené v nedávnej štúdii?

Aj vy máte v kancelárii ťažko použiteľnú technológiu, ktorá vás brzdí pri práci ? Spoločnosť Sharp urobila prieskum na vzorke 6 000 administratívnych pracovníkov v deviatich krajinách Európy a zistila, že priemerný európsky pracovník premrhá každý rok 19 dní z dôvodu pomalej alebo neefektívnej technológie. To sú takmer štyri stratené týždne. S tým sa spájajú stratené príležitosti, ušlé zisky, strata zamestnancov…

Čo môžete urobiť, aby ste tento čas získali späť? Nie je to iba o tom mať správny hardvér a softvér. Je to o tom stanoviť si efektivitu ako prioritu, a tiež zmeniť návyky.

Spoločnosť Sharp pracovala s expertkou na riadenie času, Clare Evansovou, ktorá je autorkou bestsellera Time Management for Dummies (Riadenie času pre hlupákov), aby poskytla niekoľko tipov a rád, ktoré môže každý v kancelárii vyskúšať bez ohľadu na jej veľkosť či rozpočet.

ebook-cover-sk_web2016_8_nowat

Ak chcete zistiť, ako môžete aj vy zefektívniť prácu svojej kancelárie, navštívte stránku www.sharp.sk/unlock a stiahnite si bezplatne dokument.