Amazfit má na trh uviesť Pro verziu modelu T-Rex.

YouTuber z Turecka vo videu prezentuje hodinky, ktoré zatiaľ neboli oficiálne predstavené. Hneď na prvý pohľad je však vidieť, že novinka vyzerá rovnako ako jej predchodca.

Nový T-Rex Pro však posúva odolnosť voči vode až na 10 ATM, čo výrazne zvyšuje možnosti používania týchto hodiniek aj pri dlhodobom styku s vodou. Je ich tak možné použiť aj na plávanie. T-Rex Pro budú schopné sledovať „viac ako 100 športových režimov“, čo čiastočne umožňuje druhá generácia senzora BioTracker PPG, ktorý okrem merania srdcovej frekvencie sleduje aj okysličenie krvi SpO2.

Výdrž batérie so zapnutým GPS sa oproti predchodcovi výrazne zlepšila. Nový model umožní 40 hodín nepretržitého používania, čo je dvojnásobok oproti 20-hodinovej výdrži štandardného modelu.

V ostatných parametroch sú už iba malé zmeny. Amoled displej má aj pri Pro modeli 1,3-palca a je chránený ochranným sklom Gorilla Glass 3. Batéria má údajne kapacitu 390 mAh, čo na jedno nabitie umožní hodinky používať v štandardnom režime až 18 dní.

Vďaka úniku sme spoznali aj európsku cenu, ktorá je údajne 169,90 eur. To zodpovedá cene pôvodnej verzie, ktorá v čase uvedenia na slovenský trh stála rovnako.

Priamy odkaz na YouTube video

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Recenzia Amazfit T-Rex: Ponúkajú atraktívny pomer výbava/cena (VIDEO TOUCHIT)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.