Aj model Pro sa konečne dočká svojho nástupcu.

Slúchadlá AirPods sa tešia veľkej popularite. Pokým tie klasické sa už dočkali svojich nástupcov, model Pro stále na neho čaká. Apple to však tento rok plánuje zmeniť, pretože sa údajne pripravuje predstaviť model AirPods Pro 2.

O pripravovanej novinke informoval portál GizChina, ktorý tvrdí, že slúchadlá AirPods Pro 2 budú predstavené už túto jeseň. Na rovnakom podujatí budú predstavené aj novinky série iPhone 14.

Zdroj tvrdí, že pri modeli AirPods Pro 2 by sme sa mali pripraviť na celkom nový dizajn. Za najzásadnejšiu zmenu pritom považujeme odstránenie tzv. stopky. Slúchadlá bude možné do ucha vsunúť oveľa hlbšie, čím sa docieli okrem diskrétneho používania aj ich veľmi dobrá stabilita.

Apple AirPods Pro

Ďalej očakávame aj tradične skvelý zvuk a výbavu senzorov na monitorovanie zdravia. Na jesennom podujatí by sme sa mali okrem slúchadiel do uší dočkať aj nových slúchadiel cez hlavu – modelu AirPods Max

V prípade tohto modelu pôjde skôr o kozmetické zmeny, ktoré sa prejavia iba v nových farbách. Údajne sa bude hýbať aj s cenou, ktorá by mala byť tentokrát znížená.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.