Ak máte predplatené Apple služby, z nového balíčka Apple One budete nadšení.

Apple konečne ukončil špekulácie a oficiálne predstavil balíček Apple One, v ktorom združuje viacero svojich služieb. Apple One bude dostupný v niekoľkých verziách, na trh príde počas jesene.

Základom je Apple One Individual, ktorý je určený pre jednotlivca a obsahuje predplatné služieb Apple Music, Apple tv+, Apple Arcade a tiež 50 GB úložisko v službe iCloud. V Nemecku bude Apple túto službu ponúkať za 14,95 eur mesačne a v Česku za 285 Kč, čo je v prepočte necelých 11 eur.

Bohužiaľ, Apple zatiaľ nelokalizoval slovenské webové stránky na adrese apple.com/sk/, takže presné slovenské ceny zatiaľ nepoznáme. Vzhľadom k cenám služby Apple Music v Nemecku, Česku a na Slovensku však očakávame, že Apple One Individual bude na Slovensku stáť 10,95 eur. Zatiaľ je to iba naša špekulácia.

Okrem verzie pre jednotlivca bude Apple One dostupný aj v rodinnej verzii. Toto predplatné ponúkne rovnaké služby ako verzia Individual, avšak až 200 GB úložisko v službe iCloud. Predplatné Apple One Family budete môcť zdieľať s ďalšími až piatimi členmi vašej rodiny. Cena rodinného balíčka bude 19,95 eur v Nemecku a 389 Kč v Česku, čo je v prepočte necelých 15 eur. Slovenskú cenu odhadujeme na úrovni 14,95 eur.

V niektorých krajinách bude k dispozícii najvyšší balík s názvom Apple One Premier. Tento balík je takisto možné zdieľať s rodinou, navýši však cloudové úložisko na 2 TB a pridá služby News+ a novú fitness službu Fitness+. Tento balíček bude v dobe spustenia služby Apple One dostupný v rámci Európy iba v Británii, kde si zaň Apple vypýta 30 libier mesačne.

Apple One

Apple One. Zdroj: Apple

Apple One prehľadne:

Apple OneIndividualFamilyPremier
MusicÁnoÁnoÁno
tv+ÁnoÁnoÁno
ArcadeÁnoÁnoÁno
iCloud50 GB200 GB2 TB
News+Áno
Fitness+Áno
Zdieľanie s rodinous až 5 ďalšími členmis až 5 ďalšími členmi
Cena v EUR (Nemecko)14,95 eur19,95 eur
Cena v Česku285 Kč389 Kč
Cena v Anglicku14,95 libier19,95 libier29,95 libier
Predpokladaná cena na Slovensku podľa TOUCHIT10,95 eur14,95 eur

Zdroj: Apple

Prečítajte si aj:

iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 a tvOS 14 prídu už 16. septembra

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit