Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Popredná prepravná spoločnosť Bolt sa aj tento rok rozhodla pomôcť zvieratám v útulkoch patriacich pod občianske združenie Sloboda zvierat. Pri príležitosti Svetového dňa zvierat budú partnerskí vodiči Boltu okrem odvozu cestujúcich vyzdvihovať aj dary pre zvieratá z útulkov. Dary bude možné vodičom odovzdať v piatok 2.10.2020 od 12:00 do 19:00.

Darcovstvo bude prebiehať v Bratislave, prostredníctvom vodičov, ktorí na objednanej adrese vyzdvihnú od darcov dary zo zoznamu potrebných vecí. Konkrétne sa jedná o krmivo pre psy a mačky rôznych váhových a vekových kategórií, nové a zachovalé chovateľské potreby a vyradený textil akým sú uteráky, deky, obliečky, či plachty. Každý dar by mal byť poriadne zabalený tak, aby nedošlo pri prevážaní k znehodnoteniu vozidla. Viac informácií sa záujemci o darcovstve dozvedia na blogu Bolt.

Roman Sysel, regionálny manažér spoločnosti Bolt pre strednú a východnú Európu hovorí: “Keď sme minulý rok iniciovali zbierku darov pre nadáciu Sloboda zvierat, dúfali sme, že neostane bez povšimnutia našich užívateľov. Ako sa ukázalo, ľudia na Slovensku sú štedrí aj k zvieratám, z čoho máme veľkú radosť. Preto sme bez váhania zorganizovali zbierku aj tento rok. Spoločnosť Bolt chce do krajín, kde pôsobí neustále prinášať do komunity aj ďalšiu pridanú hodnotu. Nielen v oblasti dopravy, ale aj ako partner vo všetkom, na čom sa zmysluplne dokáže podieľať. Veríme, že motiváciou k darcovstvu bude aj kredit na jazdy, ktorý určite poteší každého užívateľa.”

V roku 2019 sa počas Svetového dňa zvierat podarilo vodičom Boltu vyzbierať pre útulok veľa darov ako obojky, vôdzky, deky, plachty, perinky či uteráky. Taktiež doviezli do útulku dohromady 160 kilogramov granúl a približne 20 kilogramov konzerv. Aby spoločnosť motivovala užívateľov k darcovstvu aj tento rok, odmení každého darcu nielen dobrým pocitom, ale aj kreditom na jazdu vo výške 5 Eur.

Na opätovnú pomoc spoločnosti Bolt reaguje aj Kristína Devínska, zástupca občianskeho združenia Sloboda zvierat: “ Táto iniciatíva, s ktorou za nami spoločnosť Bolt minulý rok prišla nám veľmi pomohla. Preto máme nesmiernu radosť, že sa Bolt rozhodl pre zbierku aj v období, kedy sa väčšina firiem sústredí hlavne na svoje fungovanie.”

Značky: