Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Už nejaký čas funguje aj na Slovensku služba mobility pre firmy Bolt Business. Prostredníctvom nej môžu spoločnosti jednoducho manažovať svoje služobné cesty bez zbytočných papierovačiek. Zamestnanci alebo aj firemní návštevníci či obchodní partneri môžu využiť nielen digitálnu taxislužbu, ale aj zdieľané kolobežky a v niektorých krajinách aj bicykle či car-sharing. Teraz prichádza novinka v podobe kupónov, ktoré sú k dispozícii na jednorazové jazdy a ešte viac uľahčia administratívne procesy i cestovanie samotné.

Pre fyzickú osobu stačí mať len nainštalovanú aplikáciu Bolt a firma, ktorá je registrovaná v službe Bolt Business, vie jednoducho vystaviť kupón na viacero typov jázd. Osoba, ktorá sa plánuje vydať na cestu, dostane e-mailom kód a ten jednoducho skopíruje do svojej aplikácie. Na výber sú tri typy kupónov. Neobmedzené na ľubovoľný počet jázd v rámci stanoveného limitu výdavkov, ďalej percentuálne, ktoré poskytujú stanovenú percentuálnu zľavu z jazdy do určitej sumy, napríklad 25 % zľavu na jazdu, ktorá nestojí viac ako 5 EUR. A napokon kupóny s pevne stanovenou sumou sa vzťahujú na stanovenú sumu, napríklad na zľavu 5 € z jazdy.

Kupóny je možné použiť na akýkoľvek druh služobnej cesty so službou Bolt Business. Firemní zákazníci si môžu sami nastaviť úroveň zľavy a čas, kedy môžu cestujúci kupóny uplatniť. Taktiež v systéme vidia, koľko kupónov bolo uplatnených a všetky údaje z platformy účtu môžu exportovať na zefektívnenie vykazovania a fakturácie. “Ide o výrazné zjednodušenie procesov. Firmy nemusia pridávať potenciálnych klientov do svojich účtov Bolt Business, ale v podstate im na pár klikov vytvoria kupón, ktorým im zabezpečia jazdu. Takto môžu spoločnosti zabezpečiť svojim zamestnancom napríklad bezpečný presun taxíkom z firemného večierka domov, ale aj obchodným partnerom cestu z letiska na stretnutie do sídla firmy,“ hovorí Edgar Cinegr, Country Sales Manager pre Bolt Business v Českej republike a na Slovensku.

Firmy sa môžu zaregistrovať do služby Bolt Business na tomto odkaze.

Značky: